La Casa de Papel 4. sezon onayı aldı

 La Casa de Papel 3. sezon
La Casa de Papel 3. sezon

● Netflix orijinal yapımlarından La Casa de Papel'in 3. sezon yeni bölümlerinin 19 Temmuz'da yayınlandı.

● Yeni sezonda oyuncu kadrosuna dahil olan isimlerin, hikayede hangi karakteri canlandıracakları ve hangi şehir ismiyle anılacakları da ortaya çıktı.

Buna göre dizide yer alacak yeni şehir isimleri, Lizbon, Palermo, Marsilya ve Bogota oldu.

● Böylelikle Türkiye'de milyonlarca izleyicisi bulunan dizinin yeni sezonunda 'İstanbul' isimli bir karakterin yer alacağı dedikoduları da son buldu.,

● Yönetmen Jesus Colmenar, Le Casa de Papel'in 4. sezon onayı aldığını duyurdu.

Yayın hayatına İspanyol bir yerel dizi olarak başlayan ancak Netflix’in yayın haklarını satın almasıyla birlikte dünyaca ünlü bir dizi haline gelen La Casa de Papel’in üçüncü sezonuna dair bazı önemli bilgiler ve fotoğraflar ortaya çıktı. Üçüncü sezonla birlikte ekibimiz, dört yeni karakterle iyice genişlemiş oluyor. Tahmin edebileceğiniz gibi bu yeni karakterler de ‘insan’ ismi ile değil, şehir isimleriyle anılacaklar.

La Casa de Papel, Fotoğraf: Netflix
La Casa de Papel, Fotoğraf: Netflix

Ekibe katılan karakterlerden ilki, geçtiğimiz iki sezonda polis olarak gördüğümüz Raquel Murillo olacak. Itziar Ituno’nun canlandırdığı karakterin şehir ismi ise Portekiz’in başkenti ‘Lizbon’ olacak. Diziye yeni katılacak olan Rodrigo de la Serna, Palermo; Luka Peros, Marsilya; Hovik Keuchkerian ise Bogota ismiyle aksiyon ve polisiye dolu hikayenin içine dalacaklar.

La Casa de Papel’in resmi Twitter hesabından paylaşılan fotoğrafta dizinin baş karakterlerinden Profesor ve ekibe yeni dahil olan Raquel Murillo yer aldı.

Dizi’nin resmi Instagram hesabından paylaşılan fotoğrafta ise yeni karakterlerin de yer aldığı bir poster gösterildi ve dizinin üçüncü sezonunun yayın tarihi açıklandı. Buna göre La Casa de Papel’in üçüncü sezonu, 19 Temmuz tarihinde seyircilerin beğenisine sunulacak.

İstanbul dedikoduları son buldu

La Casa de Papel, yayınlandığı ilk günden itibaren Türkiye'de büyük bir izleyici sayısına ulaşmayı başardı. Dizinin en özgün içeriklerinden birisi olan, karakterlerin kendi isimleri yanı sıra takma isim olarak dünyanın en büyük ve en popüler şehir isimlerini tercih etmeleri, Türkiye'den de bir karakterin diziye dahil olacağı ve isminin de İstanbul olacağı dedikodularının çıkmasına sebep oldu.

Nesrin Cavadzade
Nesrin Cavadzade

Neredeyse 1 yıldır süre gelen bu dedikodular diziye dahil olacak Türk oyuncunun bile belli olduğunu ileri sürdü. Oyuncu ismi olarak ise Nesrin Cevadzade konuşuluyordu. Fakat iddiaların asılsız çıktığını Netflix, La Casa de Papel'in yeni sezon duyurusuyla yalanlamış oldu.

Dizinin senaristi bir açıklama yaparak konuyla ilgili tartışmalara son noktayı koydu.

'Ankara karakterini planladık'
La Casa de Papel yayınlanan 3. sezonunda 4 yeni karakter diziye dahil oldu.
La Casa de Papel yayınlanan 3. sezonunda 4 yeni karakter diziye dahil oldu.

Le Casa de Papel 4. sezon geliyor

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir kitlesi bulunan La Casa De Papel'in 3. sezonunu tamamlayan seyirciler şimdiden 4. Sezon için sabırsız bir şekilde beklemeye başladı.

Dizinin milyonlarca hayranı kısa süre içerisinde bitirdikleri yapımın ardından yeni sezonu iple çekiyor. Türkiye'den Ankara ya da İstanbul'un da dahil edilebileceğinin konuşulması ile dikkati daha da fazla üzerine çeken La Casa De Papel'in 4. Sezonu için açıklama yapılmadı ancak 3. Sezon 1 seneyi aşan sürenin ardından başlamıştı. La Casa de Papel 4. sezon çalışmalarının sürdüğü biliniyor. Hatta yönetmen Jesús Colmenar basın toplantısında dizinin dördüncü sezonunun olacağını açıklamıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >