Macron'un kendinden 24 yaş büyük eşi artık First Lady!

First Lady
First Lady

Fransa'nın yeni First Lady'si, cumhurbaşkanı Macron'un yeni koltuğundan daha çok konuşuluyor.

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları dün belli oldu. Le Pen'in yüzde 34.9 oy aldığı Fransa'da, Emmanuel Macron yüzde 65.1 oyla yeni cumhurbaşkanı seçildi. Fransa'nın yeni Firt Lady'si de Brigitte Macron oldu.

Brigitte Macron artık Fransa’nın yeni First Lady’si. Fransa'nın yeni cumhurbaşkanı seçilen eşi Emmanuel Macron’dan 25 yaş büyük olması, Fransız basınında manşetlere taşındı.

İşte evlenmeden önce Trogneux soyadına sahip Brigitte'nin yeni First Lady olarak alacağı sorumluluklar ve ikilinin ilginç aşk hikayesi.

O artık First Lady!

                                    Fransa'da seçimlerin en çok konuşulan ismi kuşkusuz yeni Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kendisinden 24 yaş büyük eşi ve eski öğretmeni Brigitte Trogneux'du.
O artık First Lady! Fransa'da seçimlerin en çok konuşulan ismi kuşkusuz yeni Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kendisinden 24 yaş büyük eşi ve eski öğretmeni Brigitte Trogneux'du.
Eğitim konularında destek olacak 

                                    First Lady seçildikten sonra yapacağı reformlar merakla beklenen Trogneux'un özellikle eğitim konularında sorumluluk alacağı ve bunun karşılığında maaş almayacağı ifade ediliyor.
Eğitim konularında destek olacak First Lady seçildikten sonra yapacağı reformlar merakla beklenen Trogneux'un özellikle eğitim konularında sorumluluk alacağı ve bunun karşılığında maaş almayacağı ifade ediliyor.
Fransızca ve Latince öğretmeni

                                    Fransızca ve Latince öğretmeni olan Brigitte Macron’u seven kadar, eleştiren de çok. “Çakma sarışın“ olarak Fransız basını tarafından sık sık alay konusu edilen Macron, son günlerde gazete ve dergi sayfalarında bolca boy gösteriyor.
Fransızca ve Latince öğretmeni Fransızca ve Latince öğretmeni olan Brigitte Macron’u seven kadar, eleştiren de çok. “Çakma sarışın“ olarak Fransız basını tarafından sık sık alay konusu edilen Macron, son günlerde gazete ve dergi sayfalarında bolca boy gösteriyor.
15 yaşındayken aşık olduğu öğretmeniyle evlendi

                                    Amiens’te henüz 15 yaşındayken, kendisinden 24 yaş büyük evli ve 3 çocuklu lise edebiyat öğretmeni Brigitte’e aşık olan Emmanuel Macron, öğretmeninin defalarca “Hayır” demesine, kendi anne ve babasının onu Paris’te başka okula göndermesine rağmen “Brigitte, geri döneceğim ve seninle evleneceğim” demiş ve bu sözünü 30 yaşına geldiğinde yerine getirmişti.
15 yaşındayken aşık olduğu öğretmeniyle evlendi Amiens’te henüz 15 yaşındayken, kendisinden 24 yaş büyük evli ve 3 çocuklu lise edebiyat öğretmeni Brigitte’e aşık olan Emmanuel Macron, öğretmeninin defalarca “Hayır” demesine, kendi anne ve babasının onu Paris’te başka okula göndermesine rağmen “Brigitte, geri döneceğim ve seninle evleneceğim” demiş ve bu sözünü 30 yaşına geldiğinde yerine getirmişti.
Yaş farkı "24"

                                    Fransa'nın yeni Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron 39 yaşında. Eşi Brigitte ise 63 yaşında. İkilinin arasındaki yaş farkı ise 24.
Yaş farkı "24" Fransa'nın yeni Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron 39 yaşında. Eşi Brigitte ise 63 yaşında. İkilinin arasındaki yaş farkı ise 24.
Kızı ve eşi arasında yalnızca birkaç ay yaş farkı var

                                    Brigitte Macron bir söyleşisinde kızı Laurence Auzière’den birkaç ay küçük olan Emmanuel Macron’un aşkına uzun süre yanıt vermediğini, ancak araya giren mesafeye rağmen yazdığı mektuplar ve romantizmine sonunda yenik düştüğünü söylemişti.
Kızı ve eşi arasında yalnızca birkaç ay yaş farkı var Brigitte Macron bir söyleşisinde kızı Laurence Auzière’den birkaç ay küçük olan Emmanuel Macron’un aşkına uzun süre yanıt vermediğini, ancak araya giren mesafeye rağmen yazdığı mektuplar ve romantizmine sonunda yenik düştüğünü söylemişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >