Makyajsız yakalanınca isyan etti! İşte Elçin Sangu'nun makyajsız hali

Elçin Sangu
Elçin Sangu

Elçin Sangu makyajsız yakalanınca "Beni en çirkin halimle çektiniz" diye isyan etti!

Önceki akşam Etiler'de bulunan bir AVM'de objektiflere yakalanan ünlü oyuncu Elçin Sangu, makyajsız görüntülenince, isyan etti.

Makyajsız yakalandı!
Türk halkının hayranlıkla izlediği 32 yaşındaki Elçin Sangu, geçen akşam Etiler'de bulunan bir AVM çıkışı görüntülendi. Halk tarafından tanınmamak için saklanan Sanngu, gazetecilerden kaçamadı.
Makyajsız yakalandı! Türk halkının hayranlıkla izlediği 32 yaşındaki Elçin Sangu, geçen akşam Etiler'de bulunan bir AVM çıkışı görüntülendi. Halk tarafından tanınmamak için saklanan Sanngu, gazetecilerden kaçamadı.
"Beni bu çirkin halimle çektiler"
Elçin Sangu, gazetecilerin kendisini çektiğini fark edince "Beni bu çirkin halimle çektiler" diye sitem etti.
"Beni bu çirkin halimle çektiler" Elçin Sangu, gazetecilerin kendisini çektiğini fark edince "Beni bu çirkin halimle çektiler" diye sitem etti.
İşte makyajsız Elçin!
Ünlü oyuncu makyajsız haliyle objektiflere yakalanınca isyan etti. Türk halkının hayranlıkla takip ettiği ünlü oyuncu da makyajsız yakalanan ünlüler kervanına katıldı.
İşte makyajsız Elçin! Ünlü oyuncu makyajsız haliyle objektiflere yakalanınca isyan etti. Türk halkının hayranlıkla takip ettiği ünlü oyuncu da makyajsız yakalanan ünlüler kervanına katıldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >