MasterChef Murat gözaltına alındı

MasterChef Murat Özdemir, yarışmadan diskalifiye edilmesine rağmen gündemden düşmüyor.
MasterChef Murat Özdemir, yarışmadan diskalifiye edilmesine rağmen gündemden düşmüyor.

MasterChef yarışma programından diskalifiye edilmesiyle gündeme gelen Murat Özdemir, Acun Ilıcalı hakkında konuştuğu iddiasıyla polis tarafından karakola çağrıldı. Özdemir, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan MasterChef, yayınlandığı günlerde reyting rekoru kırmaya devam ediyor. Sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlar ile adından söz ettiren Murat Özdemir, yarışmadan diskalifiye edilmesine rağmen gündemden düşmüyor.

MasterChef Murat gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra, yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.
MasterChef Murat gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra, yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Son olarak sosyal medya paylaşımında dile getirdiği sözler yüzünden polisler tarafından gözaltına alınan Özdemir'in,Acun Ilıcalı hakkında konuştuğu iddia edildi. Gözaltına alınan Özdemir'in, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

  • Biber gazı sıkılarak zapt edilebilen Özdemir, Acun Ilıcalı hakkında konuştuğu için gözaltına alındığını iddia etti. Özdemir o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.
Murat Özdemir kimdir?

                                    Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu, Mengen'de dünyaya geldi. 3 ablası olan ve aşçı bir aileden gelen Özdemir, 13 yaşından beri mutfak sektöründe çalışıyor.
Murat Özdemir kimdir? Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu, Mengen'de dünyaya geldi. 3 ablası olan ve aşçı bir aileden gelen Özdemir, 13 yaşından beri mutfak sektöründe çalışıyor.
Uluslararası alanda çalıştı

                                    MasterChef Murat, 1996 yılında Brüksel'deki Türk Büyükelçiliği'nde de 4 yıl çalıştı. Bu dönemde İngilizce ve Fransızca öğrenen Özdemir, bir süre de Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde çalıştı.
Uluslararası alanda çalıştı MasterChef Murat, 1996 yılında Brüksel'deki Türk Büyükelçiliği'nde de 4 yıl çalıştı. Bu dönemde İngilizce ve Fransızca öğrenen Özdemir, bir süre de Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde çalıştı.
İlk işinden kovuldu 

                                    Yaklaşık iki sene boyunca İstanbul'un en popüler otellerinden birinde çalışan Özdemir, iki yılın sonunda işten kovuldu. Kovulduktan sonra Antalya'da bulunan bir otelde İtalyan mutfağı şefi olarak çalışmaya başlayan Özdemir, buradan da ayrıldı.
İlk işinden kovuldu Yaklaşık iki sene boyunca İstanbul'un en popüler otellerinden birinde çalışan Özdemir, iki yılın sonunda işten kovuldu. Kovulduktan sonra Antalya'da bulunan bir otelde İtalyan mutfağı şefi olarak çalışmaya başlayan Özdemir, buradan da ayrıldı.
Pazarcılık yaptı

                                    Antalya'da 'Bolulu Murat Şefin Köftecisi' isimli bir köfteci dükkanı açan Özdemir, ardından pideci, nargile kafe ve Türk yemekleri restoranı işletti. İşleri kötü gitmeye başlayınca 4 dükkanı da satarak İstanbul'a yerleşti. Murat Özdemir, İstanbul'a yerleştikten sonra bir süre farklı semtlerde pazarcılık yaptı. Zeytinyağlı yiyecekler satan MasterChef Murat, bir süre sonra bu işi de bıraktı.
Pazarcılık yaptı Antalya'da 'Bolulu Murat Şefin Köftecisi' isimli bir köfteci dükkanı açan Özdemir, ardından pideci, nargile kafe ve Türk yemekleri restoranı işletti. İşleri kötü gitmeye başlayınca 4 dükkanı da satarak İstanbul'a yerleşti. Murat Özdemir, İstanbul'a yerleştikten sonra bir süre farklı semtlerde pazarcılık yaptı. Zeytinyağlı yiyecekler satan MasterChef Murat, bir süre sonra bu işi de bıraktı.
Yemekteyiz programından kovuldu

                                    TV8'de yayınlanan Yemekteyiz adlı yemek programına katılan ve tepkilere neden olan sözleri nedeniyle eleştirilen Murat Özdemir, programın finalinde programın sunucusu Onur Büyüktopçu tarafından kovuldu.
Yemekteyiz programından kovuldu TV8'de yayınlanan Yemekteyiz adlı yemek programına katılan ve tepkilere neden olan sözleri nedeniyle eleştirilen Murat Özdemir, programın finalinde programın sunucusu Onur Büyüktopçu tarafından kovuldu.
MasterChef programından diskalifiye oldu

                                    MasterChef Murat olarak bilinen Murat Özdemir, üç kez evlendi ve evliliklerinden Zehra adında bir kızı dünyaya geldi. Özdemir, son olarak katıldığı MasterChef programından da diskalifiye oldu.
MasterChef programından diskalifiye oldu MasterChef Murat olarak bilinen Murat Özdemir, üç kez evlendi ve evliliklerinden Zehra adında bir kızı dünyaya geldi. Özdemir, son olarak katıldığı MasterChef programından da diskalifiye oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >