MasterChef'in fenomen ismi finale günler kala elendi

Reytingleri alt üst eden yarışma programının yeni bölümünde, Esra Aydoğdu elendi.
Reytingleri alt üst eden yarışma programının yeni bölümünde, Esra Aydoğdu elendi.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması MasterChef'in finaline sayılı günler kala veda eden isim belli oldu. Programın son bölümünde O Ses Türkiye'nin jüri üyelerine yemek yapan yarışmacılardan Meltem, Uğur ve Esra eleme potasında kaldı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. MasterChef yarışmacıları bu hafta Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye jürisi için yemek yaptı.

Reyting rekortmeni yarışma, yeni bölümünde O Ses Türkiye jüri üyelerine yemek yaptı.
Reyting rekortmeni yarışma, yeni bölümünde O Ses Türkiye jüri üyelerine yemek yaptı.

Acun, Beyaz, Hadise, Seda Sayan ve Murat Boz, MasterChef yarışmacılarının yemeklerini değerlendirerek puan verdi.

Yarışmanın sevilen ismi elendi

                                    
                                    Yarışların sonunda ise eleme potasına kalan Meltem, Uğur ve Esra arasında yarışmaya veda eden isim Esra oldu.
Yarışmanın sevilen ismi elendi Yarışların sonunda ise eleme potasına kalan Meltem, Uğur ve Esra arasında yarışmaya veda eden isim Esra oldu.
O Ses Türkiye jürisi için yemek yaptılar

                                    
                                    MasterChef yarışmacıları, bu hafta yayınlanan yeni bölümde Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye jürileri Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Hadise ve Seda Sayan için yemek yaptı.
O Ses Türkiye jürisi için yemek yaptılar MasterChef yarışmacıları, bu hafta yayınlanan yeni bölümde Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye jürileri Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Hadise ve Seda Sayan için yemek yaptı.
Sırada Uğur ve Meltem var

                                    
                                    MasterChef'te bu akşamın kaybeden takımında yer alan Meltem, Uğur ve Mehmet dokunulmazlık için büyük yarışa girdi. İrmik helvasının yapıldığı zorlu yarışın sonunda dokunulmazlığı kazanan isim Mehmet oldu; Böylelikle Uğur ve Meltem, Esra'dan sonra diğer iki eleme adayı oldu.
Sırada Uğur ve Meltem var MasterChef'te bu akşamın kaybeden takımında yer alan Meltem, Uğur ve Mehmet dokunulmazlık için büyük yarışa girdi. İrmik helvasının yapıldığı zorlu yarışın sonunda dokunulmazlığı kazanan isim Mehmet oldu; Böylelikle Uğur ve Meltem, Esra'dan sonra diğer iki eleme adayı oldu.
Şefler, elenen yarışmacının ismini açıkladı

                                    
                                    MasterChef Türkiye'nin jürisi profesyonel şefler Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu, haftanın elenen ismini açıkladı. MasterChef Türkiye'ye Uğur, Meltem ve Esra arasından bu hafta elenen isim Esra Aydoğdu oldu.
Şefler, elenen yarışmacının ismini açıkladı MasterChef Türkiye'nin jürisi profesyonel şefler Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu, haftanın elenen ismini açıkladı. MasterChef Türkiye'ye Uğur, Meltem ve Esra arasından bu hafta elenen isim Esra Aydoğdu oldu.
Esra Aydoğdu kimdir?

                                    
                                    Esra Aydoğdu 1977 yılında İstanbul' da dünyaya geldi. 41 yaşındaki Aydoğdu, evli ve iki çocuk annesidir. İtanbul'da yaşayan Esra Aydoğdu, Marmara üniversitesi beden eğitimi bölümünden mezun ve Milli takım sporcusudur. Esra, 'Yemekteyiz' ve 'Gardırop Savaşları' programında yer aldı.
Esra Aydoğdu kimdir? Esra Aydoğdu 1977 yılında İstanbul' da dünyaya geldi. 41 yaşındaki Aydoğdu, evli ve iki çocuk annesidir. İtanbul'da yaşayan Esra Aydoğdu, Marmara üniversitesi beden eğitimi bölümünden mezun ve Milli takım sporcusudur. Esra, 'Yemekteyiz' ve 'Gardırop Savaşları' programında yer aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >