Meğer bu ilk değilmiş! Eskisi de silahlı saldırıda ölmüş

Filiz
Filiz

Vatan Şaşmaz'ı 4 kurşunla öldüren Filiz Aker'in eski sevgilisinin de silahlı saldırı sonucu öldürüldüğü ortaya çıktı!

Vatan Şaşmaz'ı otel odasında öldürerek intihar eden Filiz Aker'in eski arkadaşı ünlü sendikacı Şemsi Denizer de uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü.

Ayrıntılar ortaya çıkıyor!
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, İstanbul'da 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Şaşmaz'ın ölümünün ardından ona saplantıyla bağlı Filiz Aker ile ilgili dikkat çeken ayrıntılar da bir bir ortaya çıkmaya başladı.
Ayrıntılar ortaya çıkıyor! Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, İstanbul'da 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Şaşmaz'ın ölümünün ardından ona saplantıyla bağlı Filiz Aker ile ilgili dikkat çeken ayrıntılar da bir bir ortaya çıkmaya başladı.
Evinin önünde silahlı saldırıya uğradı
Habertürk'ün haberine göre; Filiz Aker'İn sevgilisi eski TÜRK- İş Genel Sekreteri, eski Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Şemsi Denizer, 6 Ağustos 1999 günü Zonguldak'taki evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.
Evinin önünde silahlı saldırıya uğradı Habertürk'ün haberine göre; Filiz Aker'İn sevgilisi eski TÜRK- İş Genel Sekreteri, eski Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Şemsi Denizer, 6 Ağustos 1999 günü Zonguldak'taki evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.
13 kurşun!
Cengiz Balık'ın silahından çıkan 13 kurşunla yaralanan Denizer, hayatını kaybetti.Polis, sabıkalı Balık'ın cinayeti "40 milyon lira borç için işlediği"ni belirtti; ancak olayın ardında başka isimlerin olup olmadığı aydınlatılamadı.
13 kurşun! Cengiz Balık'ın silahından çıkan 13 kurşunla yaralanan Denizer, hayatını kaybetti.Polis, sabıkalı Balık'ın cinayeti "40 milyon lira borç için işlediği"ni belirtti; ancak olayın ardında başka isimlerin olup olmadığı aydınlatılamadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >