Meghan Markle, bebeğini kendi kararları ile büyütebilecek mi?

Eski oyuncu olan Meghan Markle dizi teklifleri de geliyor.
Eski oyuncu olan Meghan Markle dizi teklifleri de geliyor.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle'ın doğum yapmasına günler kaldı. Ancak Meghan, Kraliyet ailesine uymayan davranışlarını doğacak bebeğiyle de devam ettirmeyi planlıyor. Gelen bilgiler, Markle'ın doğacak bebeğini vegan olarak yetiştirmek istediği yönünde. Kraliçe'nin ise Düşes'in bebeğini kendi kararları ile büyütmek isteyeceğine ne diyeceği merak konusu.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle'ın doğum yapmasına günler kaldı. Prens Harry ile birlikte bebeğinin doğumunu bekleyen Meghan, oyunculuğun vermiş olduğu özgürlüğünü kullanarak bebeğini kendi kararları ile büyütmek istiyor. Markle, doğacak çocuğunu vegan olarak yetiştirmeye kararlı görünüyor.

Vegan bebek

Meghan şimdi de doğacak bebeğini vegan yetiştirmek istemesiyle gündeme geldi. News.com.au haberine göre Meghan’ın yeni evinde görevli hizmetliler, Düşes’in Veganlık konusunda hassas olduğunu ve bebeğini de bu doğrultuda büyüteceğin’ konuştuğunu bildirdi.

Prens Haryy ve Düseş.
Prens Haryy ve Düseş.

Çok az et tüketmiş

37 yaşındaki eski oyuncu, hamileliği boyunca da çok az miktar et tüketip, genellikle meyve ve sebze ile beslenmiş. Hayvansal ürünlerden uzak durmaya çalışan Markle, bebeğin odasını dahi vegan boyalarla boyayıp, vegan mobilyalarla döşemiş.

Bir başka söylentiye göre de Kraliçe II. Elizabeth ise bu duruma karşı çıkmış ve Meghan’ın böyle bir kararı tek başına alamayacağını bildirmiş.

Meghan Markle'nın hamilelik görüntüleri.
Meghan Markle'nın hamilelik görüntüleri.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >