Meghan Markle: Eşim babam gibi olmasın

Meghan Markle.
Meghan Markle.

İngiltere Kraliyet ailesinin küçük gelini Sussex Düşesi Meghan Markle bu defa da babasıyla ilgili gündeme geldi. Markle'nın babasıyla travmatik bir ilişkisi var. Düğününde sorun yaşadığı babasına geçtiğimiz günlerde mektup yazan Düşeş'in Prens Harry'nın çocuğuna karşı babası gibi olmamasını istediği öğrenildi.

Geçtiğimiz mayıs ayında evlenen eski oyuncu Meghan Markle ve İngiltere kraliyetinin küçük oğlu Prens Harry, Londra’daki Drapers' Hall’da düzenlenen Endeavour Fonu Ödülleri törenine katıldı. Oldukça sık olan Markle'nın giydiği tasarım elbisesi beğeni topladı.

33 yaşındaki Prens Harry ile 36 yaşındaki Markle'ın ortak bir arkadaşları tarafından tanıştırılmıştı. 600 kişinin katıldığı düğün Windsor kentinde bulunan St George Şapeli'nde yapılmıştı.

Meghan'ın gecedeki kıyafeti.
Meghan'ın gecedeki kıyafeti.

Babasıyla ilgili gündeme geldi

Babasıyla yakın bir ilişkisi olmadığı bilinen Markle’ın kısa süre önce kendisi hakkında röportaj veren arkadaşları, Düşes’in babasına mektup göndererek hayatını zorlaştırmayı bırakmasını istediğini anlattı. Babasının yanı sıra üvey kardeşleriyle de travmatik bir ilişkisi olan Markle, ödül gecesinde eşi Prens Harry’den babalık konusunda beklentisini dile getirdi.

Meghan'ın babasına mektup yazdığı ortaya çıktı.
Meghan'ın babasına mektup yazdığı ortaya çıktı.

Meghan ve annesi.
Meghan ve annesi.

Meghan ve Kraliçe.
Meghan ve Kraliçe.

Markle, konuştuğu bir davetliye, “Harry en iyi baba olacak” ifadesini kullandı. Düşes’in sözleri, eşinin babası gibi olmasını istemediği şeklinde yorumlandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >