Meghan Markle kraliyetten uyarı aldı

Meghan Markle.
Meghan Markle.

Düşes Meghan Markle her yaptığıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, Instagram hesabını gizli açmasıyla, kraliyete uygunsuz giyinmesiyle ve hamilelik yasaklarıyla gündeme gelen eski oyuncu Markle kraliyetten uyarı aldı. Meghan, bindiği arabadan inerken kapıyı kendisi kapatmaması konusunda uyarıldı.

Prens Harry'in eşi eski oyuncu Meghan Markle evlendiği günden beri konuşulmaya ve dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. En son indiği otomobilin kapısını kendisinin kapatmasıyla ilgili gündem olan Düşes kraliyet görevlilerinden uyarı aldı.

Uyarıları dinledi

Prens Harry ile evlendikten sonra Sussex Düşesi unvanını alan Meghan Markle, kraliyet görevlilerinin uyarılarını dikkate alarak artık otomobil kapısı kapatmıyor.

ABD’li eski oyuncu, defalarca basın karşısında indiği otomobilin kapısını kendisi kapatarak kraliyet geleneğiyle ters düşünce saray görevlilerinden uyarı aldı.

Kraliyetin resmi güvenlik görevlilerine göre, bir kraliyet mensubunun otomobil kapısını kendisinin kapatmaması gerekliliği, güvenlik konusunda herhangi bir şey ters giderse, güvenlik görevlisinin saniyeler içinde kraliyet menbsubunu otomobile geri getirme zorunluluğundan ileri geliyor.

Meghan Markle hamilelik yasaklarıyla da gündemde.
Meghan Markle hamilelik yasaklarıyla da gündemde.

Eğer, kapıyı kapatırsa saniyeler içinde otomobile geri dönemeyeceğinden can güvenliği de tehlikeye girmiş oluyor. Bu uyarıları dikkate alan altı aylık hamileMarkle, artık indiği arabaya dönüp tekrar bakmıyor bile.

Meghan Markle'nın olumsuz eleştirenlerden etkilendiği konuşuluyor.
Meghan Markle'nın olumsuz eleştirenlerden etkilendiği konuşuluyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >