Meghan Markle saraydan 'izin' aldı

Gelen bilgiler Meghan Markle'ın kız bebek beklediği yönünde.
Gelen bilgiler Meghan Markle'ın kız bebek beklediği yönünde.

İngiltere Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle hamile olmasına rağmen birçok etkinliğe katılıyor ve seyahat ediyordu. İzne ayrılmayan ve hamileliğinin son ayına giren Markle saraydan izin aldı. Buckingham Sarayı, Düşes'in doğum iznine ayrıldığını ve artık İngiliz Kraliyet Ailesi'nin yoğun resmi programlarında boy göstermeyeceğini duyurdu.

İngiltere Kraliyet ailesinin gözden düşmeyen küçük gelini, Prens Harry'nın eşi Meghan Markle ilk çocuğuna hamile. 8 aylık hamile olan ve bebeğin cinsiyeti hakkında birçok açıklama yapılan Düşes etkinlik ve seyahatlerden de geri kalmıyordu. Ailedeki son veliahtı dünyaya getirmeye hazırlanan Markle doğum iznine ayrıldı.

İzne ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde gizlice ABD'ye giden ve doğacak çocuğu için baby shower partisi yapan Düşes'in 500 bin dolar harcaması İngiltere basınında tepkiye neden olmuştu. Son gelen açıklamalara göre Markle kraliyetin yoğun programlarında artık boy göstermeyecek. Büyük ihtimalle bir sonraki medya önüne çıkışında kucağında sarayın son veliahtı olacak.

Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.
Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.

İngiliz Milletler Topluluğu etkinliğinde görüntülendi

Gelinler Kate Middleton ve Meghan Markle Commonwealth Day (İngiliz Milletler Topluluğu Günü) etkinliğinde biraraya geldi.

Cambridge Düşesi Kate Middleton, baştan aşağı kırmızı kıyafeti ve kırmızı şapkasıyla etkinlikte boy gösterdi. Sekiz aylık hamile Meghan Markle ise Victoria Beckham’ın tasarladığı beyaz kıyafeti ve beyaz şapkasıyla etkinlikteki yerini aldı.

Westminster Abbey’deki kutlamaya Prens William ve Prens Harry’nin yanı sıra Kraliçe Elizabeth, Prens Charles ve eşi Cornwall Düşesi Camilla ile Prens Adrew de katıldı.

Meghan Markle ve Kate Middleton.
Meghan Markle ve Kate Middleton.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >