Meghan'a gelen çiçeğe Prens Harry'den büyük tepki "Eşime çiçek veremezsin"

Prens Harry ile Meghan Markle
Prens Harry ile Meghan Markle

Prens Harry ile Mayıs ayında dünya evine giren İngiliz kraliyet gelini ABD'li oyuncu Meghan Markle, bebek bekliyor. Kraliyet ailesinin yeni gelini Meghan Markle'a gelen bukete, Prens Harry'den tepki: Eşime çiçek veremezsin

İngiliz kraliyet tahtının varisi Prens Harry ile ABD'li oyuncu Meghan Markle'dan müjdeli haber geldi. Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, Avustralya, Fiji, Tonga ve Yeni Zelanda'ya gerçekleştirecekleri ve 16 gün sürecek ilk resmi ziyaretlerine başlamak üzere Avustralya'nın Sydney şehrine geldi.

Ziyaretin hemen ardından Kensington Sarayı'nda yapılan açıklamada, Markle'ın hamile olduğu açıklandı.

"Eşime çiçek veremezsin"

Kraliyet ailesinin yeni gelini Meghan Markle'a verilen devasa buket komik bir anın yaşanmasına sebep oldu. Prens Harry; "Hey, ne yapıyorsun! Eşime çiçek veremezsin" ifadesiyle herkesi güldürdü.

Kraliyet ailesinin yeni gelini Meghan Markle'ı tebrik için toplanan halk, Meghan'ı hediyeye boğdu.

Prens Harry'den çiçek tepkisi!
Meghan'a gelen hediyelerden biri, devasa çiçek buketiydi. Köşe yazarı Matt de Groot'un, eşine verdiği 500 dolar değerindeki bu çiçekleri gören Prens Harry, hemen soluğu orada aldı.


Prens Harry, tebrikleri kabul ettiği alanda karısı Meghan'a çiçek veren köşe yazarının yanına yaklaştı ve parmağıyla köşe yazarını işaret ederek espri yaptı: Hey sen ne yapıyorsun? Eşime çiçek veremezsin!
Prens Harry'den çiçek tepkisi! Meghan'a gelen hediyelerden biri, devasa çiçek buketiydi. Köşe yazarı Matt de Groot'un, eşine verdiği 500 dolar değerindeki bu çiçekleri gören Prens Harry, hemen soluğu orada aldı. Prens Harry, tebrikleri kabul ettiği alanda karısı Meghan'a çiçek veren köşe yazarının yanına yaklaştı ve parmağıyla köşe yazarını işaret ederek espri yaptı: Hey sen ne yapıyorsun? Eşime çiçek veremezsin!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >