Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinden şaşırtan karar!

Mehmed
Mehmed

Reytinglerde beklenen patlamayı yapamayan Kanal D'nin dönem dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi, 6. bölümde ekran macerasını noktalıyor.

Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu ile Çetin Tekindor'un paylaştığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 6. bölümde yayından kaldırılmasına karar verildi.

Hayal kırıklığı!
Dün akşam yayınlanan bölümüyle, Total'de beşinci, AB'de de dördüncü sırada yer alan dizinin reyting sonuçları tatmin edici bulunmadı.
Hayal kırıklığı! Dün akşam yayınlanan bölümüyle, Total'de beşinci, AB'de de dördüncü sırada yer alan dizinin reyting sonuçları tatmin edici bulunmadı.
Final kararı aldı
Yayınlandığı günden beri yönetmeni, senaristi ve oyuncularıyla sık sık gündem olan dizi, final kararı aldı. Yüksek maliyetiyle dikkat çeken dizinin, ilk bölümünden itibaren aldığı reytingler kanalı memnun etmedi.
Final kararı aldı Yayınlandığı günden beri yönetmeni, senaristi ve oyuncularıyla sık sık gündem olan dizi, final kararı aldı. Yüksek maliyetiyle dikkat çeken dizinin, ilk bölümünden itibaren aldığı reytingler kanalı memnun etmedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >