Merakla beklenen dizinin fragmanı yayınlandı!

Kumanda dizi
Kumanda dizi

Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D'de ekrana gelecek Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı.
İşte Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin ilk bölüm fragmanı!

Fragman yayınlandı!
Kanal D'de ekrana gelecek ve başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Büşra Develi'nin rol alacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.
Fragman yayınlandı! Kanal D'de ekrana gelecek ve başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Büşra Develi'nin rol alacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.
Sağlam kadro!
Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği dizinin senaryosunda ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun imzası bulunuyor. Oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu’nun yanı sıra Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe ve Toprak Sağlam yer alacak.
Sağlam kadro! Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği dizinin senaryosunda ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun imzası bulunuyor. Oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu’nun yanı sıra Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe ve Toprak Sağlam yer alacak.
Yakında ekranlarda!
Fragmanın ardından Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yakın zamanda ekrana gelmesi bekleniyor.
Yakında ekranlarda! Fragmanın ardından Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yakın zamanda ekrana gelmesi bekleniyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >