Milyoner'e damga vuran soru kafaları karıştırdı

Murat Yıldırım'ın sunumuyla gerçekleşen Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan matematik sorusu, yarışmaya damga vurdu.
Murat Yıldırım'ın sunumuyla gerçekleşen Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan matematik sorusu, yarışmaya damga vurdu.

Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Münire Akman'a sorulan matematik sorusu sosyal medyayı salladı. 'Bir çikolata ve bir sakızın toplam fiyatının 11 lira olduğu markette çikolata sakızdan 10 lira daha pahalıysa sakızın fiyatı nedir?' sorusunun doğru yanıtını duyanlar, kulaklarına inanamadı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının Pazartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümünde çıkan ilginç matematik sorusu, izleyicileri şaşırttı.

'Bir çikolata ve bir sakızın toplam fiyatının 11 lira olduğu markette çikolata sakızdan 10 lira daha pahalıysa sakızın fiyatı nedir?'

Milyoner'de kafaları karıştıran soru

                                    
                                    ATV ekranlarından Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in 12 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümündeki ilginç matematik sorusu, kafaları karıştırdı.
Milyoner'de kafaları karıştıran soru ATV ekranlarından Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in 12 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümündeki ilginç matematik sorusu, kafaları karıştırdı.
Matematik sorusuna yanlış cevap verdi

                                    
                                    Yarışmada sorulan 'Bir çikolata ve bir sakızın toplam fiyatının 11 lira olduğu markette, çikolata sakızdan 10 lira daha pahalıysa sakızın fiyatı nedir?' sorusu, yarışmacı Münire Hanım'ın da kafasını karıştırdı. Belirli süre içinde soruya yanıt vermesi gereken yarışmacı 1 lira yazan B şıkkını seçse de, sorunun doğru yanıtı '50 kuruş' çıktı.
Matematik sorusuna yanlış cevap verdi Yarışmada sorulan 'Bir çikolata ve bir sakızın toplam fiyatının 11 lira olduğu markette, çikolata sakızdan 10 lira daha pahalıysa sakızın fiyatı nedir?' sorusu, yarışmacı Münire Hanım'ın da kafasını karıştırdı. Belirli süre içinde soruya yanıt vermesi gereken yarışmacı 1 lira yazan B şıkkını seçse de, sorunun doğru yanıtı '50 kuruş' çıktı.
Sosyal medyayı karıştıran 'Milyoner' sorusu

                                    
                                    Matematik sorusunu yanlış yanıtlayan Münire Hanım, yarışmadan elendi. Murat Yıldırım'ın ise 'Eğer 1 lira olsaydı, 11 lira daha fazla ve 12 lira olurdu' demesi dikkat çekti. Kim Milyoner Olmak İster'deki bu soru sosyal medyada en fazla konuşulan konular arasına girdi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı doğru yanıtın 1 lira olduğunu savunurken, bazıları ise 50 kuruş sonucunun nasıl çıktığını açıkladı.
Sosyal medyayı karıştıran 'Milyoner' sorusu Matematik sorusunu yanlış yanıtlayan Münire Hanım, yarışmadan elendi. Murat Yıldırım'ın ise 'Eğer 1 lira olsaydı, 11 lira daha fazla ve 12 lira olurdu' demesi dikkat çekti. Kim Milyoner Olmak İster'deki bu soru sosyal medyada en fazla konuşulan konular arasına girdi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı doğru yanıtın 1 lira olduğunu savunurken, bazıları ise 50 kuruş sonucunun nasıl çıktığını açıkladı.
500 TL'lik soru
500 TL'lik soru
1000 TL'lik soru
1000 TL'lik soru
2000 TL'lik soru
2000 TL'lik soru
3000 TL'lik soru
3000 TL'lik soru
5000 TL'lik soru

                                    
                                    ATV ekranlarından Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in 12 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümündeki ilginç matematik sorusu 'Bir çikolata ve bir sakızın toplam fiyatının 11 lira olduğu markette, çikolata sakızdan 10 lira daha pahalıysa sakızın fiyatı nedir?' sorusu yarışmacı Münire Hanım'ın kafasını karıştırdı ve genç kadın 5000 TL'lik ödüllü soruya yanlış cevap verdi.
5000 TL'lik soru ATV ekranlarından Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in 12 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümündeki ilginç matematik sorusu 'Bir çikolata ve bir sakızın toplam fiyatının 11 lira olduğu markette, çikolata sakızdan 10 lira daha pahalıysa sakızın fiyatı nedir?' sorusu yarışmacı Münire Hanım'ın kafasını karıştırdı ve genç kadın 5000 TL'lik ödüllü soruya yanlış cevap verdi.
Yıldırım'ın yorumu dikkatlerden kaçmadı

                                    
                                    Murat Yıldırım'ın ise 'Eğer 1 lira olsaydı, 11 lira daha fazla ve 12 lira olurdu' demesi dikkatlerden kaçmadı.
Yıldırım'ın yorumu dikkatlerden kaçmadı Murat Yıldırım'ın ise 'Eğer 1 lira olsaydı, 11 lira daha fazla ve 12 lira olurdu' demesi dikkatlerden kaçmadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >