Muhterem Nur'dan yıllar sonra gelen Müslüm Gürses itirafı!

Muhterem Nur, merhum eşi Müslüm Gürses hakkında açıklamalarda bulundu
Muhterem Nur, merhum eşi Müslüm Gürses hakkında açıklamalarda bulundu

Ünlü oyuncu Muhterem Nur, vefat eden eşi Müslüm Gürses hakkında şaşırtıcı itiraflarda bulundu. Nur, sanat camiasının Gürses'e karşı vefasız olduğunu iddia etti.

Ünlü oyuncu Muhterem Nur, merhum eşi Müslüm Gürses hakkında konuştu. Nur, Gürses'in sanat camiasından vefasızlık gördüğünü belirtti.

İşte Posta Gazetesi'ne röportaj veren Nur'un açıklamalarından dikkat çeken satır başları:

Müslüm Gürses babasını affetti mi?

Müslüm Gürses, babasıyla bir dönem küs kalmıştı
Müslüm Gürses, babasıyla bir dönem küs kalmıştı

Gürses'in babası, eşini bir iftira sonucu öldürmüştü. Nur, Gürses'in babası hakkındaki görüşü ve affedip affetmediği sorusunu, 'Evet, maalesef doğru. Çok talihsiz bir hikaye. Müslüm beni bulana kadar çok içine kapanık, yalnız bir insanmış. Bilmem o halinde bunların da etkisi var mıdır? Muhakkak ki vardır. Ama babasından hiç nefret etmedi. Hapisten çıktıktan sonra evini aldı, bahçesini aldı, hatta kendi eliyle evlendirdi babasını. Affetmek zorunda. Neden affetmesin? Allah kimseye yaşatmasın ama bu bir alın yazısı. Ben de kayınpederimi çok seviyordum. Güzel bir insandı. Kim isterdi ki böyle bir şey yaşamayı? Ama kaderin önüne kimse geçemez. Müslüm’ün bana bu konuda tek söylediği, “Alın yazımız böyleymiş” oldu' sözleriyle yanıtladı.

Müslüm Gürses ismi hak ettiği yerde mi?

Muhterem Nur, her hafta Müslüm Gürses'in mezarının başına gittiğini belirtiyor
Muhterem Nur, her hafta Müslüm Gürses'in mezarının başına gittiğini belirtiyor

'Hayranlarının nazarında baş tacı. Ama sanat camiası için aynı şeyi söylemem mümkün değil. Aynı ilgiyi ve saygıyı onlardan görmüyorum. Ben her Cuma buradayım. Hayranları da her Pazar günü buradalar. O kadar gelip gidiyorum, daha sanat camiasından kimseyi göremedim burada. En basitinden yapımcıları, onca yıl sırtından para kazandı. Hâlâ kazanıyorlar. Bir gün gelip mezarını ziyaret ettiklerini görmedim.'

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >