Murat Boz'dan Yılmaz Erdoğan'a göndermeli film duyurusu

Murat Boz'un en son rol aldığı film Kardeşim Benim 2 gişede umduğu izlenme oranına ulaşamamıştı.
Murat Boz'un en son rol aldığı film Kardeşim Benim 2 gişede umduğu izlenme oranına ulaşamamıştı.

Murat boz ve Seda Bakan'ın birlikte rol aldıkları Öldür Beni Sevgilim filmi 1 Mart itibariyle vizyona giriyor. Filmi hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Boz, ''Filmimiz sadece sinemalarda olacak'' dedi. Şarkıcının bu açıklaması Yılmaz Erdoğan'ın filmi, Organize İşler'i Netflix'e satmasına gönderme olarak algılandı.

Daha önce 'Hadi İnşallah', 'Kardeşim Benim', 'Dönerse Senindir' ve 'Kardeşim Benim 2'de gördüğümüz Murat Boz bu defa oyuncu Seda Bakan'la birlikte Öldür Beni Sevgilim filmiyle karşımıza çıkacak. Filmde evlilikte heyecanlarını kaybetmiş bir çifti canlandıracak olan ikilinin uyumu ise merak konusu.

Seda Bakan ve Murat Boz'un ilk defa bir arada izleyeceğiz.
Seda Bakan ve Murat Boz'un ilk defa bir arada izleyeceğiz.

Sinema açıklaması

Murat Boz filmi vizyona girmeden önce sosyal medya hesabından açıklama yaparak;

''Öldür Beni Sevgilim 1 Mart'ta sinemalarda ama 'sadece' sinemalarda! Vizyondan kalkana kadar da başka bir platformda olmayacak. İyi seyirler canlar'' dedi.

Şarkıcının bu sözleri Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler vizyondayken Netflix'e satmasına gönderme olarak algılandı.

Murat Boz'un paylaşımı.
Murat Boz'un paylaşımı.

Ne olmuştu?

Yılmaz Erdoğan'ın devam serisi olan Organize İşler 2: Sazan Sarmalı 1 Şubat'ta vizyona girmişti. Film henüz yayındayken 2 hafta sonra dijital yayın platformu Netflix'te yayınlanmaya başladı. Oldukça tepki çeken bu hareket sonrası ortaya birçok haber ve iddia atıldı.Sürece daha iyi anlamanız için GZT olarak yaptığımız post aşağıya bırakıyorum.

Sokağa çıktık

GZT.com ekibi olarak biz de bu konuyla alakalı bir sürü haber yaptık ve sokağa çıkarak halkın nabzını yokladık. Sizin için videoyu aşağıya bırakacağım.

  • Netflix kullanıyor musunuz? sorumuza kullanan ve memnun olanlar dışında kullanmayan kişi sayısınında fazla olduğunu gördük.
  • Organize İşler'in vizyondayken netflix'e düşmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? diye sorduk ve bu soru karşısında çok fazla tepki olduğunu gördük. Vatandaşlar sinemayı seviyorlar ve sektörün bitmesini istemiyorlar. Ayrıca sinemaya gidip o-Organize İşler'i izleyen ve Netflix kullanan insanlar da kandırıldık dediler.
  • Netflix Türk sinemasında bir öncü olabilir mi? dedik çoğunluk bunun mümkün olabileceğini söyledi. Görünüşe göre sinemada yaşanan kriz vatandaşları da olumsuz etkiliyor. Videoya ulaşmak için;
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >