Murat Kekilli: Babasını kaybeden insan büyüyor

Murat Kekilli babasını kaybetti.
Murat Kekilli babasını kaybetti.

Bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle Ankara'da hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Murat Kekilli'nin babası Mustafa Kekilli geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Babasını toprağa veren ve oldukça üzgün olan Kekilli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Babasını kaybedince insan büyüyormuş'' diyerek takipçilerini duygulandırdı.

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli'nin babası Adana'da geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi için Ankara'ya getirildi. Kekilli, burada ameliyat için hazırlanırken ağırlaşarak yoğun bakıma kaldırıldı. Kekilli daha sonra babasının ölüm haberini Twitter üzerinden açıkladı.

Sosyal medyadan duyurmuştu

Ünlü sanatçı babasının acı haberini aldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle, "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babamız Mustafa Kekilli Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur." mesajını paylaşarak babasının vefat haberini duyurdu.

'Babasını kaybeden büyür'

Babasını dün toprağa veren Kekilli, bugün sosyal medya hesabından duygu yüklü bir paylaşım yaptı. Paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

''İnsan ilk bisikleti sürmeyi öğrendiğinde,ilk parayı kazandığında ya da kendi başına kararlar almaya başladığında büyümüyormuş. Babasını kaybettiğinde büyüyormuş.''

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >