Mutlu Kaya'dan Sibel Can'a suçlama: 'Yardım ettim' diyerek yalan söylüyor

Mutlu Kaya - Sibel Can
Mutlu Kaya - Sibel Can

Eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan Mutlu Kaya, kendisine yardım ettiğini söyleyen Sibel Can'ı "Yalan söylemenin bir anlamı yok" diyerek suçladı.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan Mutlu Kaya, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programına telefon bağlantısıyla katıldı.

"Üç yıldır evdeyim, hep kandırıldım"
Sağlık durumu hakkında bilgi konuşan Kaya, "Ben 3 yıldır evdeyim. Çok nadiren tedavi gördüm. Bunlar çok kısa sürdü. Birçok insan benim üzerimden reklamını yaptı ama hep reklamda kaldı. Ben sonradan hep evde oturdum. Yani kandırıldım" dedi.
"Üç yıldır evdeyim, hep kandırıldım" Sağlık durumu hakkında bilgi konuşan Kaya, "Ben 3 yıldır evdeyim. Çok nadiren tedavi gördüm. Bunlar çok kısa sürdü. Birçok insan benim üzerimden reklamını yaptı ama hep reklamda kaldı. Ben sonradan hep evde oturdum. Yani kandırıldım" dedi.
Sibel Can'a suçlama
Sibel Can'ın kendisine yardım etmediğini söyleyen Mutlu Kaya, "Sibel Can, yoğun bakımdayken bir kere geldi, onda da ben uyuyordum. Sonradan Sibel Can, ne aradı ne de sordu. Kalkıp sanat dünyasında 'ben yardım ettim' dedi. Yalan söyleminin anlamı nedir?" diyerek ünlü şarkıcıyı suçladı.
Sibel Can'a suçlama Sibel Can'ın kendisine yardım etmediğini söyleyen Mutlu Kaya, "Sibel Can, yoğun bakımdayken bir kere geldi, onda da ben uyuyordum. Sonradan Sibel Can, ne aradı ne de sordu. Kalkıp sanat dünyasında 'ben yardım ettim' dedi. Yalan söyleminin anlamı nedir?" diyerek ünlü şarkıcıyı suçladı.
Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek istiyor
Mutlu Kaya, dün yaptığı açıklamada da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini sürekli aradığını belirterek "Kendisini görmeyi çok istiyorum" demişti.
Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek istiyor Mutlu Kaya, dün yaptığı açıklamada da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini sürekli aradığını belirterek "Kendisini görmeyi çok istiyorum" demişti.
Mutlu Kaya kimdir?
Fox Tv'de yayınlanan Sesi Çok Güzel yarışması ile ekranlara çıkan Mutlu Kaya Sibel Can'ın keşfetmesi ile yarışmaya katıldı. Yarışmada sesi ile olduğu kadar hikayesi ile de herkesi etkileyen Mutlu Kaya yarışmaya damga vurmuştu. Sibel Can, anne Kaya ile sohbet ederken, "Artık kızınız bana ait. O gerçekten büyük bir yetenek. Mutlu’yu İlk dinlediğimde ’işte budur’ dedirten bir ses ile karşılaştım. Ona sahip çıkarak elimden gelen tüm desteği vereceğim" dedi. Sibel Can, ziyaretin ardından Mutlu Kaya’yı da yanına alarak İstanbul’a hareket etti. Üniversiteyi kazanmasına rağmen maddi olanaklar yüzünden okumaya gidemeyen Mutlu Kaya , fakir bir ailenin kızı. 8 çocuk doğuran annesiyle birlikte evleri olmadığı için evli olan ablalarının evinde yaşıyorlar. Tek bir odada yatıp kalkan Mutlu ve ailesinin hikayesi izleyen herkesi derinden sarstı.  Mutlu Kaya'nın Sibel Can'ın teklifini kabul edip İstanbul'a gelmeye karar verdiği anda söylediği 'Benim elbisem ve ayakkabım yok' sözü üzdü.
Mutlu Kaya kimdir? Fox Tv'de yayınlanan Sesi Çok Güzel yarışması ile ekranlara çıkan Mutlu Kaya Sibel Can'ın keşfetmesi ile yarışmaya katıldı. Yarışmada sesi ile olduğu kadar hikayesi ile de herkesi etkileyen Mutlu Kaya yarışmaya damga vurmuştu. Sibel Can, anne Kaya ile sohbet ederken, "Artık kızınız bana ait. O gerçekten büyük bir yetenek. Mutlu’yu İlk dinlediğimde ’işte budur’ dedirten bir ses ile karşılaştım. Ona sahip çıkarak elimden gelen tüm desteği vereceğim" dedi. Sibel Can, ziyaretin ardından Mutlu Kaya’yı da yanına alarak İstanbul’a hareket etti. Üniversiteyi kazanmasına rağmen maddi olanaklar yüzünden okumaya gidemeyen Mutlu Kaya , fakir bir ailenin kızı. 8 çocuk doğuran annesiyle birlikte evleri olmadığı için evli olan ablalarının evinde yaşıyorlar. Tek bir odada yatıp kalkan Mutlu ve ailesinin hikayesi izleyen herkesi derinden sarstı. Mutlu Kaya'nın Sibel Can'ın teklifini kabul edip İstanbul'a gelmeye karar verdiği anda söylediği 'Benim elbisem ve ayakkabım yok' sözü üzdü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >