Narcos Mexico'ya başlamadan önce bilmeniz gereken 3 kilit bilgi

Narcos Mexico resmi afişi

Pablo Escobar hayranlarının merakla beklediği Narcos, yepyeni bir hikayeyle 'merhaba' dedi ancak dizi hakkında bilmemiz gereken 3 bilgi var.

Netflix yapımları teker teker görücüye çıkmaya başlıyor. Bunlardan biri de Narcos. Ünlü uyuşturucu kartellerinin hikayesini anlatan dizi, 16 Kasım'da Narcos Mexico adıyla yeni dönemine başladı.

Diziyi beğenenler de oldu eleştirenler de. Fakat her ne olursa olsun, yapımın en çok dikkat çeken daha doğrusu eleştiri alan kısımları hakkında yorum yapmadan önce bu noktaların aslında 3 kilit bilgiyi oluşturduğunu da bilmek lazım.

Sizler için, bu 3 kilit bilgiyi derledik ama önce dizinin konusuna bir bakalım

Dördüncü sezonda adı ‘Narcos: Mexico’ olan dizi, Meksika’daki uyuşturucu savaşının başlangıcını ve birbirinden bağımsız olarak büyüyen kartelleri konu alıyor.

1980'lerde Guadalajara kartelinin yükselişine tanık olan Felix Gallardo (Diego Luna), başına geçeceği bir imparatorluk inşa etmek üzere insan tacirlerini bir araya getirir.

Yeni bir görev için karısı ve oğlu ile birlikte Kaliforniya'dan Guadalajara'ya taşınan DEA ajanı Kiki Camarena (Michael Pena), kısa sürede bu görevin hayal ettiğinden çok daha zor olacağını anlar.

Kiki, Felix hakkında istihbarat toplayıp kendini işine adadığı sırada meydana gelen gelen trajik olaylar zinciri, uyuşturucu ticaretine karşı yıllarca sürecek bir savaşı başlatır.

Gaumont Television tarafından Netflix için hazırlanan ‘Narcos: Mexico’nun yapımcılığını, Eric Newman önderliğinde, José Padilha, Doug Miro ve Carlo Bernard üstleniyor.
Dizinin 4. sezonu olarak görünse de Narcos bitti. Narcos Mexico yeni bir hikaye, yapım.
Dizinin 4. sezonu olarak görünse de Narcos bitti. Narcos Mexico yeni bir hikaye, yapım.
Bu sezon; Meksika'daki uyuşturucu savaşının başlangıcını izleyeceğiz. El Chapo'ya elveda, Guadalajar'a merhaba.
Bu sezon; Meksika'daki uyuşturucu savaşının başlangıcını izleyeceğiz. El Chapo'ya elveda, Guadalajar'a merhaba.
Yeni Narcos'un oyuncu kadrosunda gördüğümüz Michael Pena, Amerikan romantik komedi filmlerinin en bilinen yüzlerinden. 

                                    Bu durum oldukça tepki topluyor demek mümkün. Başrolde izlediğimiz Pena, şimdiden oyunculuğuyla eleştiri oklarını üzerine çekmeyi başladı. Editörün görüşüyse, 'Ön yargılı olmamak' yönünde. Bekleyip göreceğiz.
Yeni Narcos'un oyuncu kadrosunda gördüğümüz Michael Pena, Amerikan romantik komedi filmlerinin en bilinen yüzlerinden. Bu durum oldukça tepki topluyor demek mümkün. Başrolde izlediğimiz Pena, şimdiden oyunculuğuyla eleştiri oklarını üzerine çekmeyi başladı. Editörün görüşüyse, 'Ön yargılı olmamak' yönünde. Bekleyip göreceğiz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >