Netflix Aralık ayı dizi programı açıklandı: Sizin favoriniz hangisi?

Hakan: Muhafız, ilk Türk Netflix dizisi

Uluslararası dizi ve film platformu Netflix, Türkiye, Almanya ve Amerika hikayelerini sunacağı geniş yayın takvimiyle Aralık ayına 'merhaba' demeye hazırlanıyor.

Aralık ayı geliyor peki ya bu süreçte Netflix, izleyicisine hangi yapımları sunuyor? Siz değerli okuyucularımız için açtık takvimi ve Aralık ayında hangi yapımların yer aldığını belirten bir liste hazırladık.

Editörün tercihi: 'Hakan: Muhafız' ve 'Alexa & Katie' oldu. Sizler de kendi tercihinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Hakan: Muhafız

                                    
                                    Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolünde olduğu Hakan: Muhafız, Netflix'in en güçlü işlerinden biri olacak. Türkiye'de izler kitlesinin oluştuğu şimdiden belli peki ya yurt dışı kitlesi? Onların ilgisini de merakla bekliyoruz.
Hakan: Muhafız Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolünde olduğu Hakan: Muhafız, Netflix'in en güçlü işlerinden biri olacak. Türkiye'de izler kitlesinin oluştuğu şimdiden belli peki ya yurt dışı kitlesi? Onların ilgisini de merakla bekliyoruz.
Dogs of Berlin

                                    
                                    Hakan: Muhafız'ın ardından Netflix ekranlarında bir Türk oyuncu daha izleyebilirsiniz. Almanya yapımı olan Dogs of Berlin, Berlin ve Marzahn takımları arasında oynanacak önemli bir maçtan yalnızca bir gece önce öldürülen Türk-Alman futbolcunun cinayeti sonrası birlikte çalışmak durumunda kalan iki polisin öyküsüne odaklanıyor. Polislerden birini Türk oyuncu Fahri Yardım canlandırıyor.
Dogs of Berlin Hakan: Muhafız'ın ardından Netflix ekranlarında bir Türk oyuncu daha izleyebilirsiniz. Almanya yapımı olan Dogs of Berlin, Berlin ve Marzahn takımları arasında oynanacak önemli bir maçtan yalnızca bir gece önce öldürülen Türk-Alman futbolcunun cinayeti sonrası birlikte çalışmak durumunda kalan iki polisin öyküsüne odaklanıyor. Polislerden birini Türk oyuncu Fahri Yardım canlandırıyor.
Roma

                                    
                                    1960 ve 70'lerin Mexico şehrini bizlere siyah ve beyaz renklerin atmosferinde sunan yapım, Netflix'in yeni işlerinden biri olarak dikkat çekse de ödüllü bir film olduğu gerçeğini de yadsımamalı.
Roma 1960 ve 70'lerin Mexico şehrini bizlere siyah ve beyaz renklerin atmosferinde sunan yapım, Netflix'in yeni işlerinden biri olarak dikkat çekse de ödüllü bir film olduğu gerçeğini de yadsımamalı.
Battle

                                    
                                    Netflix'in bir diğer yeni işi olan Battle, dans tutkunlarını kendisine çağırıyor. Konuyu kısaca özetlemek gerekirse; Amelie, babasının iflası sonrasında maddi anlamda bir çöküntüye girer. Bu süreç karşısına hip hop dansçısı Mikael'ı çıkartır.
Battle Netflix'in bir diğer yeni işi olan Battle, dans tutkunlarını kendisine çağırıyor. Konuyu kısaca özetlemek gerekirse; Amelie, babasının iflası sonrasında maddi anlamda bir çöküntüye girer. Bu süreç karşısına hip hop dansçısı Mikael'ı çıkartır.
Travelers

                                    
                                    Üçüncü sezonuna merhaba demeye hazırlanan Travelers, zaman makinesi hikayelerini sevenleri Netflix başına çağırıyor. 21. yüzyıla geri dönerek insanoğlunu gelecekte yaşanacaklardan korumayı amaçlayan kahramanlarımızı bu sezon sizce neler bekliyor dersiniz?
Travelers Üçüncü sezonuna merhaba demeye hazırlanan Travelers, zaman makinesi hikayelerini sevenleri Netflix başına çağırıyor. 21. yüzyıla geri dönerek insanoğlunu gelecekte yaşanacaklardan korumayı amaçlayan kahramanlarımızı bu sezon sizce neler bekliyor dersiniz?
The Ranch

                                    
                                    Ünlü bir futbolcu olma hayaliyle 15 sene önce evini terk eden Colt'un evine geri dönüş hikayesini komik bir dille aktaran yapım, 6. kısmıyla 7 Aralık'ta Netflix ekranlarında olacak.
The Ranch Ünlü bir futbolcu olma hayaliyle 15 sene önce evini terk eden Colt'un evine geri dönüş hikayesini komik bir dille aktaran yapım, 6. kısmıyla 7 Aralık'ta Netflix ekranlarında olacak.
Alexa & Katie

                                    
                                    İkinci sezonuna başlayacak olan bir arkadaşlık hikayesi Alexa&Katie, biri kanser hastası olan iki yakın arkadaşın liseye başlamasını durum komedisi olarak ele alıyor.
Alexa & Katie İkinci sezonuna başlayacak olan bir arkadaşlık hikayesi Alexa&Katie, biri kanser hastası olan iki yakın arkadaşın liseye başlamasını durum komedisi olarak ele alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >