Netflix, Bandersnatch benzeri yeni interaktif projesini tanıttı

Netflix, yeni interaktif içeriği You vs. Wild'ı tanıttı.
Netflix, yeni interaktif içeriği You vs. Wild'ı tanıttı.

Netflix, Bandersnatch filminden sonra interaktif içeriklerini artırmaya ve geliştirmeye devam ediyor. Kendi maceranı kendin seç tarzındaki hikayenin adı You vs. Wild olacak. Başroldeyse Discovery Channel belgesellerinden tanıdığımız Bear Grllys yer alıyor.

Dijital platformlarda ilk kez denenen interaktif bir film Bandersnatch ile çok ses getiren Netflix, 8 bölümden oluşacak belgesel, macera hikayesi You vs. Wild'ı tanıttı. 10 Nisan tarihinde yayınlanacak olan You vs. Wild, Bear Grylls‘in maceralarını interaktif olarak Netflix izleyicisi ile buluşturacak.

Hikaye 8 bölümden oluşuyor

Sekiz bölümlük program, Netflix’in Los Angeles’taki

Netflix Labs Days 2019 etkinliğiyle tanıtıldı. İzleyiciler Grylls’in kararlarında belirleyici olacak ve kendi maceralarını kendileri yazacaklar. Bear Grylls’in öldürülüp öldürülemeyeceği sorusunu cevaplayan Netflix Orijinal Diziler Başkan Yardımcısı CindyHolland, bu programın Black Mirror: Bandersnatch kadar karanlık olmasını beklemediğini söyledi.

Bear Grylls'in başarısını seyirci kararları belirleyecek

Bear Grylls, Discovery Channel'ın Man vs Wild belgesellerinde yer alıyordu.
Bear Grylls, Discovery Channel'ın Man vs Wild belgesellerinde yer alıyordu.

Geçtiğimiz hafta Netflix Ürün Başkan Yardımcısı ToddYellin, yaptığı açıklamada şirketin interaktif hikaye sunumlarını artıracağını söyledi. Görünüşe göre You vs. Wild, şirketin interaktif hikayeler konusunda atacağı büyük adımlardan bir tanesi olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >