Netflix 'Prenses Diana'sını' buldu

Prenses Diana.
Prenses Diana.

Netflix'in başarılı yapımlarından biri olan The Crown dizisine Prenses Diana'nın hayatı dahil olacak. Kraliçe Elizabeth'in hayatını anlatan diziye dahil olacak Diana karakteri ise bulundu. Prensesi, Emma Corrin canlandıracak.

Netflix The Crown dizisiyle Kraliçe Elizabeth'in hayatını anlatıyor. Oldukça başarılı olan diziyi Kraliçe ve ailesinin izlediği de belirtilmişti. The Crown dizisine yeni yayınlanacak bölümlerinde Prenses Diana dahil olacak. Diana'nın hayatının nasıl ele alınacağı ise şimdiden merak konusu.

Yeni bir yüz

İngiltere Başbakanı Margaret Thatcher ya da daha iyi bilinen ismiyle Demir Lady'ye 4. sezonda Gillian Anderson'ın hayat vereceğini öğrenmiştik. Diziye dair en çok merak edilen detay ise sadece İngiltere'nin değil dünya çapında herkesin prensesi olmayı başaran Diana'yı kimin canlandıracağıydı. The Crown'un 4. sezonunda Emma Corrin, Prenses Diana rolüyle karşımıza çıkacak. Çekimler ise 2019'un sonlarına doğru başlayacak.

 Emma Corrin.
Emma Corrin.

Netflix çok para harcadı

Netflix, yayınladığı yapımlar dışında kendi ürettiği işlerle de dikkat çekiyor. Çok sayıda izleyiciyi kendine bağlayan diziler için harcanan paralar ise dudak uçuklatıyor. The Crown, izlenebilirlik ve hikaye noktasında en iddialı yapımlardan biri. The Crown'ın zirveye yerleşmesini sağlayan tutar ise bir sezon için tam 130 milyon dolar.

The Crown dizisinden bir kare.
The Crown dizisinden bir kare.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >