Netflix'ten Fatih Sultan Mehmet’i anlatan dizi müjdesi: Osmanlı Yükseliyor

Netflix'te Fatih Sultan Mehmet‘in hikayesi dizi oluyor.
Netflix'te Fatih Sultan Mehmet‘in hikayesi dizi oluyor.

Netflix, Türkiye’deki abonelerini heyecanlandıracak yeni bir mini dizinin müjdesini verdi. Fatih Sultan Mehmet‘in hikayesi dizi oluyor.

Netflix’ten, Osmanlı Devleti’nin yükselme dönemini ve Fatih Sultan Mehmet’in hayatını konu alan yeni bir mini dizi geliyor. Fatih'in hayatını anlatan ve başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı dizi Kanal D'de ekrana gelmiş ve ilk birkaç bölüm sonrası yayından kaldırılmıştı.

Filmloverss'ın haberine göre; Netflix'in Fatih Sultan Mehmet'in yaşamını anlatacak olan mini dizisinin ismi 'Ottoman Rising' olacak. Ottoman Rising dizisinde Osmanlı Devleti'nin yükselme dönemini ve Fatih Sultan Mehmet'in hayatını konu alacak.

Kurmaca belgesel formatında çekilecek

                                    6 bölüm şeklinde yayınlanacak olan Ottoman Rising, Fatih Sultan Mehmet'in 12 yaşında padişah olmasıyla yaşanan olayları da mercek altına alacak. Dizinin kurmaca belgesel formatında çekilmesi planlanıyor.
Kurmaca belgesel formatında çekilecek 6 bölüm şeklinde yayınlanacak olan Ottoman Rising, Fatih Sultan Mehmet'in 12 yaşında padişah olmasıyla yaşanan olayları da mercek altına alacak. Dizinin kurmaca belgesel formatında çekilmesi planlanıyor.
Yapımcılar arasında Emre Şahin de var

                                    STXtv ve Karga Seven Pictures işbirliğinde yapılacak olan dizinin yapımcıları arasında 'Takım: Mahalle Aşkına' filmine imza atan Emre Şahin de yer alıyor.
Yapımcılar arasında Emre Şahin de var STXtv ve Karga Seven Pictures işbirliğinde yapılacak olan dizinin yapımcıları arasında 'Takım: Mahalle Aşkına' filmine imza atan Emre Şahin de yer alıyor.
Oyuncu kadrosu henüz belli değil

                                    Dizide Fatih Sultan Mehmet'i kimin canlandıracağı ve oyuncu kadrosunda kimler bulunacağı ise şimdilik belli değil.
Oyuncu kadrosu henüz belli değil Dizide Fatih Sultan Mehmet'i kimin canlandıracağı ve oyuncu kadrosunda kimler bulunacağı ise şimdilik belli değil.
6. bölümde ekranlara veda etti

                                    Kanal D, geçtiğimiz sezona çok iddialı bir şekilde 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisiyle üstten giriş yapmış; ancak kısa sürede büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Fatih'i Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı dizi, 6. bölümde ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı.
6. bölümde ekranlara veda etti Kanal D, geçtiğimiz sezona çok iddialı bir şekilde 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisiyle üstten giriş yapmış; ancak kısa sürede büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Fatih'i Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı dizi, 6. bölümde ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >