Nobel ödüllü doktor kansere neden olan gizli sırrı açığa çıkardı

Kanserin gerçek nedenini bulan Nobel ödüllü Dr. Otto H Warburg, hastalığın nasıl alt edileceği konusunu da net bir şekilde ortaya koyuyor.

Yüzyıllardır milyonlarca insanı ölüme kadar götüren kanserin bu süreçte ne nedenini çözülebildi, ne çaresi bulundu. Kanserin gerçek nedenini bulduğunu iddia eden Nobel ödüllü Dr. Otto H Warburg, hastalığın temelinde yatan sebebin oksijen eksikliği olduğunu tespit ettiğini söylüyor. Ona göre vücudun asit seviyesini yükseltip kanser hücrelerini tetikleyen oksijen eksikliğinin yanı sıra, beslenme ve hayat tarzları da kanseri tetikleyen etkenler arasında yer alıyor.
Kanser hücreleri oksijenle yaşayamazlar
Dr. Warburg'a göre kanser hücreleri anaerobiktir, yani oksijen ile nefes alamazlar; vücudun alkalin durumu gibi yüksek oksijen içeren durumlarda yaşayamazlar.
Kanser hücreleri oksijenle yaşayamazlar Dr. Warburg'a göre kanser hücreleri anaerobiktir, yani oksijen ile nefes alamazlar; vücudun alkalin durumu gibi yüksek oksijen içeren durumlarda yaşayamazlar.
Oksijensiz hücre kansere dönüşüyor
Her normal hücrenin kesin bir oksijen ihtiyacı olduğunu söyleyen Warburg, yalnızca kanser hücrelerinin oksijensiz yaşayabildiğini belirtiyor. Yani; bir hücreyi 48 saat boyunca oksijen seviyesinin %35'inden mahrum bırakmanız, onun bir kanser hücresine dönüşmesine yol açabilir.
Oksijensiz hücre kansere dönüşüyor Her normal hücrenin kesin bir oksijen ihtiyacı olduğunu söyleyen Warburg, yalnızca kanser hücrelerinin oksijensiz yaşayabildiğini belirtiyor. Yani; bir hücreyi 48 saat boyunca oksijen seviyesinin %35'inden mahrum bırakmanız, onun bir kanser hücresine dönüşmesine yol açabilir.
Tükettiğiniz besinler yeterince güçlü mü?
Tüketilen yiyecekler, vücuda uygun PH seviyesini sağlamakta hayati bir önem taşır. PH dengesi, vücudunu tamamındaki sıvılarda ve hücrelerde asit ve alkali arasındaki dengedir. Vücudunuz, hayatta kalabilmek için, kandaki PH seviyesini hafif alkali bir seviye olan 7.365 noktasında dengede tutmak zorundadır. Peki tükettiğiniz besinler bu durumu karşılama gücüne sahip mi?
Tükettiğiniz besinler yeterince güçlü mü? Tüketilen yiyecekler, vücuda uygun PH seviyesini sağlamakta hayati bir önem taşır. PH dengesi, vücudunu tamamındaki sıvılarda ve hücrelerde asit ve alkali arasındaki dengedir. Vücudunuz, hayatta kalabilmek için, kandaki PH seviyesini hafif alkali bir seviye olan 7.365 noktasında dengede tutmak zorundadır. Peki tükettiğiniz besinler bu durumu karşılama gücüne sahip mi?
Maalesef hayır!
Günümüz toplumunda tüketilen besinler ve alışılmış beslenme zinciri, işlenmiş şekerler, rafine edilmiş tahıllar, genetiğiyle oynanmış organizmalar ve dahası zehirli, asit oluşturan yiyeceklerle doludur. Bu da, sağlıksız, asidik bir PH oluşmasına neden olur.
Maalesef hayır! Günümüz toplumunda tüketilen besinler ve alışılmış beslenme zinciri, işlenmiş şekerler, rafine edilmiş tahıllar, genetiğiyle oynanmış organizmalar ve dahası zehirli, asit oluşturan yiyeceklerle doludur. Bu da, sağlıksız, asidik bir PH oluşmasına neden olur.
PH seviyesi "denge"sizliği
Dengesiz bir PH, hücresel aktiviteleri ve fonksiyonları engelleme gücüne sahiptir.
PH seviyesi "denge"sizliği Dengesiz bir PH, hücresel aktiviteleri ve fonksiyonları engelleme gücüne sahiptir.
Farklı hastalıklara da kapı açıyor
Fazla asidik bir PH, kanser, kalp-damar rahatsızlıkları, şeker hastalığı, kemik erimesi ve reflü gibi birçok ciddi sağlık sorununa neden olabilir.
Farklı hastalıklara da kapı açıyor Fazla asidik bir PH, kanser, kalp-damar rahatsızlıkları, şeker hastalığı, kemik erimesi ve reflü gibi birçok ciddi sağlık sorununa neden olabilir.
Yaşlanmayı hızlandırıyor
Vücudunuzu çok uzun bir süre asidik bir durumda bırakırsanız, bu yaşlanmayı da hızlandırır. Uzmanlara göre, birçok sağlık sorununu yüksek asit seviyesinden kaynaklanıyor.
Yaşlanmayı hızlandırıyor Vücudunuzu çok uzun bir süre asidik bir durumda bırakırsanız, bu yaşlanmayı da hızlandırır. Uzmanlara göre, birçok sağlık sorununu yüksek asit seviyesinden kaynaklanıyor.
Hayat iksiri: PH
Hayatın iksiri PH dengesini sağlamak, sağlığınızı olabileceği en iyi noktaya taşımak için gereken en önemli araçlardan biridir.
Hayat iksiri: PH Hayatın iksiri PH dengesini sağlamak, sağlığınızı olabileceği en iyi noktaya taşımak için gereken en önemli araçlardan biridir.
Yüksek asidi önleyen iksir
Gerekli tüm malzemeleri bir bardakta karıştırın; anında köpüreceğini göreceksiniz. Köpürme durana kadar karbonat eklemeye devam edin ve bardağı yaklaşık 250 ml suyla doldurun. Vücudunuzun PH dengesini sağlamaya yardımcı olacak bu iksirin tamamını bir defada tüketmeye özen gösterin.
Yüksek asidi önleyen iksir Gerekli tüm malzemeleri bir bardakta karıştırın; anında köpüreceğini göreceksiniz. Köpürme durana kadar karbonat eklemeye devam edin ve bardağı yaklaşık 250 ml suyla doldurun. Vücudunuzun PH dengesini sağlamaya yardımcı olacak bu iksirin tamamını bir defada tüketmeye özen gösterin.
Gerekli malzemeler
1/3 çay kaşığı karbonat 
2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu veya organik elma sirkesi
Gerekli malzemeler 1/3 çay kaşığı karbonat 2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu veya organik elma sirkesi
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >