O mekana gitmeden önce iki kere düşüneceksiniz! Hamburger 50, pide 60 lira

Hadise
Hadise

Şarkıcı Hadise'nin Bodrum'daki mekanında menü fiyatları cep yakıyor!

Hadise’nin Bodrum Yalıkavak’taki mekanı, fiyatlarıyla cep yakıyor. Bir hamburgerin 50 lira olduğu mekanda, lahmacun ve ayran 60 lira.

Bodrum güneşi sizi, fiyatlar cepleri yakıyor

Takvim'in haberine göre; Bodrum güneşi insanı, mekanların fiyatları da cepleri yakıyor.

Birbirleriyle yarışan Bodrum'daki mekanların fiyatları dudak uçuklatıyor.

Yüksek fiyatlar dudak uçuklattı!
Geçtiğimiz yaz hizmete giren popçu Hadise'nin sahibi olduğu mekan da bu modaya uymuş durumda.Mekan, sezon başı olmasına rağmen yüksek fiyatlarıyla herkesi şaşırttı.
Yüksek fiyatlar dudak uçuklattı! Geçtiğimiz yaz hizmete giren popçu Hadise'nin sahibi olduğu mekan da bu modaya uymuş durumda.Mekan, sezon başı olmasına rağmen yüksek fiyatlarıyla herkesi şaşırttı.
3 top dondurma 25 TL!
Hadise'nin mekanında karnını lahmacunla doyurmak isteyenler 35 lira ödemek zorunda. "Lahmacun kuru kuru gitmez" deyip bir de yanına ayran söyleyen bir kişinin cebinden 25 lira daha çıkıyor. En çok tüketilen yiyeceklerden hamburgerin fiyatı ise 50 lira. Kuşbaşılı pidenin 60 lira olduğu mönüde, 3 top dondurma tam 25 lira.
3 top dondurma 25 TL! Hadise'nin mekanında karnını lahmacunla doyurmak isteyenler 35 lira ödemek zorunda. "Lahmacun kuru kuru gitmez" deyip bir de yanına ayran söyleyen bir kişinin cebinden 25 lira daha çıkıyor. En çok tüketilen yiyeceklerden hamburgerin fiyatı ise 50 lira. Kuşbaşılı pidenin 60 lira olduğu mönüde, 3 top dondurma tam 25 lira.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >