O sahne Türk dizi tarihine geçmişti! Ardı arkası kesilmedi

Çukur
Çukur

Ekranların sevilen dizisi Çukur'da Vartolu'nun sahnesi Türk dizi tarihine geçmişti! Konunun ardı arkası kesilmedi

Ekranların sevilen dizisi 'Çukur'da acımasız bir mafya lideri olan Vartolu'nun "Mihriban" sahnesi, Youtube'de bir haftada 3,6 milyon izlenmişti.

Çukur dizisinin 9'uncu bölüm fragmanında, Vartolu Sadettin'in annesi Mihriban'ın mezarı başında söyledikleri, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Mihriban'ın hikayesi...

                                    
                                    Annesi Mihriban'ın üvey babası tarafından gözlerinin önünde öldürülen Vartolu, türküyü duyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Vartolu'nun duygu dolu o sahnesi, Yotube'de bir haftada 3,6 milyon kişi tarafından izlenmişti.
Mihriban'ın hikayesi... Annesi Mihriban'ın üvey babası tarafından gözlerinin önünde öldürülen Vartolu, türküyü duyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Vartolu'nun duygu dolu o sahnesi, Yotube'de bir haftada 3,6 milyon kişi tarafından izlenmişti.
Gözyaşlarına boğdu!

                                    
                                    Her bölümüyle izlenme rekorları kıran Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un 9'uncu bölümünün 3'üncü fragmanı, izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
Gözyaşlarına boğdu! Her bölümüyle izlenme rekorları kıran Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un 9'uncu bölümünün 3'üncü fragmanı, izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
 "Ama sana söz en güzel mezarı yaptıracak oğlun sana"

                                    
                                    Vartolu Sadetin'in annesinin mezarı başında sarf ettiği sözler, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Vartolu'nun, "Kusura bakma ne olur. Gelemedim. Ama sana söz en güzel mezarı yaptıracak oğlun sana. Bak yok edemediler oğlunu anne. Büyük adam oldu senin oğlun. Sen yokken bana çok eziyet ettiler be anne!" sözleri izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
"Ama sana söz en güzel mezarı yaptıracak oğlun sana" Vartolu Sadetin'in annesinin mezarı başında sarf ettiği sözler, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Vartolu'nun, "Kusura bakma ne olur. Gelemedim. Ama sana söz en güzel mezarı yaptıracak oğlun sana. Bak yok edemediler oğlunu anne. Büyük adam oldu senin oğlun. Sen yokken bana çok eziyet ettiler be anne!" sözleri izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >