O Ses'i kahreden ölüm haberi! Duygularını sosyal medyadan dile getirdiler

O Ses Türkiye yarışması jüri üyeleri Murat Boz ve Hadise
O Ses Türkiye yarışması jüri üyeleri Murat Boz ve Hadise

Dün hayatını kaybeden O Ses Çocuklar'ın genç yarışmacısı Nazar Nur Kaya'nın ablası Hatice Kaya, telefonla bağlandığı programda kardeşinin son sözlerinin "Beni buradan alamayacaksınız, bırakmayacaklar" olduğunu söyledi.

"Acımız çok büyük. mide bulantısı ve kusmayla hastaneye gittik önce teşhis koyamadılar. Tedavi sürecinde ne oldu anlamadık. Yoğun bakımda boyunda bir kateter takıldı ve uyanmamasına sebep oldu. Nazar'ın son kelimesi 'Alamayacaksınız, beni bırakmayacaklar' oldu. İlk gittiğimiz tahlillerinde de belli bütün organları tertemizdi. Nasıl oldu 6 günden bütün organları mahvoldu anlamadık. Bu tedavinin bir açıklaması olmalı. Ben kardeşimi sadece böbrek rahatsızlığıyla hastaneye götürdüm."


Baş sağlığı mesajı paylaştı

                                    TV8 kanalında yayınlanan O Ses Çocuklar programında yarışmacı olarak katılan Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybetmesi, Acun'u da derinden üzdü. Acun Ilıcalı, küçük yarışmacısı için baş sağlığı mesajı paylaştı.
Baş sağlığı mesajı paylaştı TV8 kanalında yayınlanan O Ses Çocuklar programında yarışmacı olarak katılan Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybetmesi, Acun'u da derinden üzdü. Acun Ilıcalı, küçük yarışmacısı için baş sağlığı mesajı paylaştı.
Murat Boz da unutmadı!

                                    Hayatını kaybeden Nazar Nur Kaya için bir paylaşım da Murat Boz'dan geldi. Boz, "Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun Nazar. Nurlar içinde uyu" paylaşımını yaptı.
Murat Boz da unutmadı! Hayatını kaybeden Nazar Nur Kaya için bir paylaşım da Murat Boz'dan geldi. Boz, "Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun Nazar. Nurlar içinde uyu" paylaşımını yaptı.
"Sözün bittiği yer"

                                    Hadise, "Sözün bittigi yer... O Ses Çocuklarda seninle tanıştık, çalıştık ve vakit geçirdik..Şimdi melek oldun uçtun gittin..
Aklım almıyor, o büyük güzel ailen için Allah'tan güç ve sabır diliyorum...
Ve sen artık meleklerin arasından bizi izliyorsun cenetten.." notuyla sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirdi.
"Sözün bittiği yer" Hadise, "Sözün bittigi yer... O Ses Çocuklarda seninle tanıştık, çalıştık ve vakit geçirdik..Şimdi melek oldun uçtun gittin.. Aklım almıyor, o büyük güzel ailen için Allah'tan güç ve sabır diliyorum... Ve sen artık meleklerin arasından bizi izliyorsun cenetten.." notuyla sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirdi.
Mide bulantısı şikayetiyle hastaneye gitmişti

                                    Şarkı yarışması 'O Ses Çocuklar'ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya, mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybetmesinin ardından, O Ses Türkiye jüri üyeleri sosyal medya hesaplarından üzüntülerini paylaştı.
Mide bulantısı şikayetiyle hastaneye gitmişti Şarkı yarışması 'O Ses Çocuklar'ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya, mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybetmesinin ardından, O Ses Türkiye jüri üyeleri sosyal medya hesaplarından üzüntülerini paylaştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >