Oğuzhan Uğur örnek aldığı kişinin kim olduğunu açıkladı

Oğuzhan Uğur.
Oğuzhan Uğur.

Sosyal medya ve YouTube'da fenomen olan Oğuzhan Uğur Samsun'da bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu. Sevenlerinin sorularını yanıtlayan Uğur, 'idolüm Barış Manço' dedi.

Farklı yapısıyla, paylaştığı videolarla herkes tarafından izlenen ve sevilen Oğuzhan Uğur ekip arkadaşları, Turan Oğuzhan ve Berk Uçar'la birlikte bir alışveriş merkezinde sevenleriyle buluştu.

Uğur, sevenleriyle bir araya geldi.
Uğur, sevenleriyle bir araya geldi.

''Barış Manço'yu çok severim''

Yeşilyurt'ta bir alışveriş merkezinde sevenleriyle buluşan Uğur, ''İdolünüz var mı?'' sorusuna, ''İdolüm Barış Manço rahmetli oldu kendisini çok severim'' dedi.

Barış Manço.
Barış Manço.

Youtube'da fenomen

YouTube'da BaBaLa TV 1.722.354 aboneye sahip olan Uğur her hafta yüklediği videolarla dikkat çekiyor. Her kesim tarafından sevilen Oğuzhan Uğur farklı yapısı ve videolarındaki farklı sohbet konseptleriyle izlenme oranı hayli yüksek.

Oğzuhan Uğur Onedio Youtube kanalıyla çalışmaktadır.
Oğzuhan Uğur Onedio Youtube kanalıyla çalışmaktadır.

Binali Yıldırım'ı da konuk almıştı

Siyasilerle seçim dönemi konuşan ve onları programında ağırlayan Uğur, son Başbakan olan Binali Yıldırım'ı da programına konuk almıştı.

Oğuzhan Uğur Binali Yıldırım.
Oğuzhan Uğur Binali Yıldırım.

Filmi yeni çıktı

Uğur'un başrolünde olduğu sinema filmi Borç Harç 18 Ocak'ta vizyona girmişti. Borçlarından kurtulmaya çalışan bir adamın hikayesini konu alan filmi, 228.166 seyirci izledi ve 2.935.599,17 TL hasılat elde etti.

Borç Harç filmi afişi.
Borç Harç filmi afişi.

İşte o filmin fragmanı


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >