Oktay Kaynarca'nın filmlere konu olacak hüzünlü hikayesi!

oktay kaynarca
oktay kaynarca

Hem bilindik hem acı bir hikaye...

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın tam da filmlere konu olacak acı bir hikayesi var.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu

                                    Aslen Malatyalı olan Kaynarca, Almanya'da yaşayan gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul'da, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde  tamamladı.
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu Aslen Malatyalı olan Kaynarca, Almanya'da yaşayan gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul'da, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamladı.
Süleyman Çakır ile meşhur oldu

                                    Kurtlar Vadisinde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteriyle fenomenleşti. Yıllar sonra Hızır Çakırbeyli rolüyle benzeri bir rol oynamaya devam etti.
Süleyman Çakır ile meşhur oldu Kurtlar Vadisinde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteriyle fenomenleşti. Yıllar sonra Hızır Çakırbeyli rolüyle benzeri bir rol oynamaya devam etti.
Acılı hikayesi küçük yaşta başladı

                                    Almanya'da yaşadıkları yıllarda yengesi Kaynarca ve ailesini görmeye gelir. Baba Özkan Kaynarca, yengesini karşılamak için havaalanına gider. Dönüşte gerçekleşen feci kazada baba ve yenge Kaynarca vefat eder.
Acılı hikayesi küçük yaşta başladı Almanya'da yaşadıkları yıllarda yengesi Kaynarca ve ailesini görmeye gelir. Baba Özkan Kaynarca, yengesini karşılamak için havaalanına gider. Dönüşte gerçekleşen feci kazada baba ve yenge Kaynarca vefat eder.
"Hem babamı hem amcamı kaybettim"

                                    Aile büyükleri bu olayın ardından Kaynarca'nın annesi ile amcasının evlenmesine karar verir. O zaman çok küçük olan Kaynarca, bu gerçeği yıllar sonra öğrenir. Amcası Adil Kaynarcayı kaybettiğinde ise "hem babamı hem de amcamı kaybettim" der.
"Hem babamı hem amcamı kaybettim" Aile büyükleri bu olayın ardından Kaynarca'nın annesi ile amcasının evlenmesine karar verir. O zaman çok küçük olan Kaynarca, bu gerçeği yıllar sonra öğrenir. Amcası Adil Kaynarcayı kaybettiğinde ise "hem babamı hem de amcamı kaybettim" der.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >