Onu hiç böyle görmediniz! Hüngür hüngür ağladı

Aleyna
Aleyna

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'yi hiç böyle görmediniz! Canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Her yaptığı olay olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı, dün akşam saatlerinde yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Emrah Karaduman'dan ayrılan Aleyna Tilki, ağlayarak sitem ettiği anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.


"İlk defa bu kadar samimi davranıyorum."

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki paylaşımında "Bu güne kadar halk ne istediyse onu yaptım. Kalbim neye izin verdiyse onu yaptım. Ama bu günden sonra sadece kendim için bir şey yapmaya karar verdim" dedi. Tilki sosyal medya paylaşımına, "İlk defa bu kadar samimi davranıyorum." notunu ekledi.
Hüngür hüngür ağladı!
Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki paylaşımında "Bu güne kadar halk ne istediyse onu yaptım. Kalbim neye izin verdiyse onu yaptım. Ama bu günden sonra sadece kendim için bir şey yapmaya karar verdim" dedi.
Hüngür hüngür ağladı! Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki paylaşımında "Bu güne kadar halk ne istediyse onu yaptım. Kalbim neye izin verdiyse onu yaptım. Ama bu günden sonra sadece kendim için bir şey yapmaya karar verdim" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >