Onu hiç kimse tanıyamıyor! Siz tanıyabildiniz mi?

Hatice Şendil
Hatice Şendil

Bu küçük kız çocuğu, şimdilerde ekranlarda hayranlıkla izlenen ünlü bir oyuncu... Siz onu tanıyabildiniz mi?

Türk Eğitim Vakfı'nın gençlere burs sağlamak amacıyla düzenlediği #neydimneoldum kampanyasına, ünlülerden destek gecikmedi. düzenledi. Çok sayıda ünlü isim, kampanyaya destek olmak amacıyla çocukluk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Çocukluk fotoğrafını paylaştı!

                                    Türk Eğitim Vakfı'nın gençlere burs sağlamak amacıyla düzenlediği #neydimneoldum kampanyasına destek olmak amacıyla ünlü oyuncu Hatice Şendil de çocukluk fotoğrafını paylaştı.
Çocukluk fotoğrafını paylaştı! Türk Eğitim Vakfı'nın gençlere burs sağlamak amacıyla düzenlediği #neydimneoldum kampanyasına destek olmak amacıyla ünlü oyuncu Hatice Şendil de çocukluk fotoğrafını paylaştı.
Hatice Şendil kimdir?

                                    2 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğan Hatice Şendil, Antalya'da büyüdü. Üniversite eğitimini işletme üzerine yapan ünlü isim, 2001 yılında yapılan Miss Turkey yarışmasına katıldı ve burada üçüncü oldu. Ardından katıldığı Avrupa Güzellik Yarışması Miss Europe yarışmasında dördüncü oldu.
2001 yılında Çelik Erişçi'nin 8. Albümünden "Töre" adlı şarkısına çekilen klipte oynadı.


2008 yılında Necati Şaşmaz'ın Polat Alemdar rolü ile başrolde olduğu "Kurtlar Vadisi Pusu" adlı dizide Ebru Alemdar rolünde oynadı. Daha sonra Karadağlar adlı dizide rol aldı. Oyunculuk ve at binme dersleri aldı. 2012 ve 2014 yılları arası Dila Hanım dizisinde rol aldı. 2014 sonbaharında başlayan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Elif karakterini Özcan Deniz, Begüm Kütük, Metin Çekmez, Gül Onat ile birlikte oynadı. 29 mayıs 2015 tarihinde oyuncu Burak Sağyaşar ile evlendi.
Hatice Şendil kimdir? 2 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğan Hatice Şendil, Antalya'da büyüdü. Üniversite eğitimini işletme üzerine yapan ünlü isim, 2001 yılında yapılan Miss Turkey yarışmasına katıldı ve burada üçüncü oldu. Ardından katıldığı Avrupa Güzellik Yarışması Miss Europe yarışmasında dördüncü oldu. 2001 yılında Çelik Erişçi'nin 8. Albümünden "Töre" adlı şarkısına çekilen klipte oynadı. 2008 yılında Necati Şaşmaz'ın Polat Alemdar rolü ile başrolde olduğu "Kurtlar Vadisi Pusu" adlı dizide Ebru Alemdar rolünde oynadı. Daha sonra Karadağlar adlı dizide rol aldı. Oyunculuk ve at binme dersleri aldı. 2012 ve 2014 yılları arası Dila Hanım dizisinde rol aldı. 2014 sonbaharında başlayan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Elif karakterini Özcan Deniz, Begüm Kütük, Metin Çekmez, Gül Onat ile birlikte oynadı. 29 mayıs 2015 tarihinde oyuncu Burak Sağyaşar ile evlendi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >