Organize İşler hafta sonu en çok izlenen film oldu

Organize İşler 2 : Sazan Sarmalı ekibi.
Organize İşler 2 : Sazan Sarmalı ekibi.

Yılmaz Erdoğan'ın filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı hafta sonu en çok izlenen film oldu. Sinemacılar ve yapımcılar ile yaşanan krizin çözülmesinden sonra vizyona giren film Box Office Türkiye'den alınan verilere göre izlenme oranıyla listenin birinci sırasında yer aldı.

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği aynı zamanda rol aldığı Organize işler Sazan Sarmalı filmine sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.

Yılmaz Erdoğan.
Yılmaz Erdoğan.

Kıvanç Tatlıtuğ.
Kıvanç Tatlıtuğ.

1 milyon kişi izledi

Geçen cuma günü Türkiye'deki bin 400 salonda vizyona giren filmi, yaklaşık 1 milyon kişi izledi. Yılmaz Erdoğan sosyal medya hesabından açıklama yaptı."Organize İşler her zaman işler... 1 milyon seyircimize çok teşekkürler. Tüm sinemalardayız." ifadelerini kullandı.

Filmin konusu

  • İlki 2005 yılında vizyona giren "Organize İşler" adlı filmin devamı olan yapım, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu ediniyor.
  • Komedi ve aksiyon türünü bir araya getiren filmde Erdoğan'ın yanı sıra Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Atakan Çelik, Safa Sarı, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Uğur Bilgin, Cihan Talay, Hamza Yazıcı ve Ata Demirer rol alıyor.
  • Box Office Türkiye'den alınan verilere göre, "Organize İşler Sazan Sarmalı" hafta sonu en çok izlenen film olarak, listenin birinci sırasındayken, ikinci sırada yine BKM yapımı "Can Dostlar" adlı film bir milyon 67 izleyici yer alıyor.

Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ.
Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >