Öyle bir gönderme yaptı ki! Sıla'dan Ahmet Kural'a olaylı sözler

Sıla
Sıla

Şarkıcı Sıla'dan ünlü oyuncu Ahmet Kural'a olaylı gönderme!

Şarkıcı Sıla, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı oyuncu Ahmet Kural'a öyle bir gönderme yaptı ki...

Evleneceklerdi, ayrıldılar! 
Evlilik yolunda ilerleyen aşklarında sürpriz bir ayrılık yaşayan Sıla ve Ahmet Kural çifti, sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.
Evleneceklerdi, ayrıldılar! Evlilik yolunda ilerleyen aşklarında sürpriz bir ayrılık yaşayan Sıla ve Ahmet Kural çifti, sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.
Sıla'nın harekete Kural'a yorumlandı!
İkili konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, şarkıcı Sıla'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir beğeni adeta eski sevgilisi Ahmet Kural'a bir gönderme olarak yorumlandı.
Sıla'nın harekete Kural'a yorumlandı! İkili konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, şarkıcı Sıla'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir beğeni adeta eski sevgilisi Ahmet Kural'a bir gönderme olarak yorumlandı.
İşte o beğeni!
İşte o beğeni!
"Üzülme! Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki"
Ünlü yazar Charles Bukowski'nin; "Üzülme! Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki" sözünü beğenen Sıla'nın bu hareketi sosyal medyada herkesin dilinde.
"Üzülme! Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki" Ünlü yazar Charles Bukowski'nin; "Üzülme! Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki" sözünü beğenen Sıla'nın bu hareketi sosyal medyada herkesin dilinde.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >