Pirinç hırsızı fareye eziyet: Patilerinden bağlanarak cezalandırıldı

Çin'de bir depoda pirinçlerin arasında yakalanan fare, depo çalışanları tarafından 4 patisinden bağlanarak cezalandırıldı.

Çin'de bir depoda pirinçlerin arasında yakalanan fare, depo çalışanları tarafından 4 patisinden bağlanarak cezalandırıldı. Depo çalışanları, üzerine kart yazıp astıkları farenin bu halini sosyal medyada paylaştı. Hayvanseverlerden tepki gören olaya, Çin polisi kayıtsız kaldı.

Hırsızları halk gözünde utandırıp caydırmanın bir adet olduğu Çin'de, geleneğin son kurbanı bir fare oldu.

Çin'in Guangdon vilayetindeki Heyuan kentinde bir marketin deposuna giren fare, çuvaldan pirinç aşırırken yakalandı. Çin'de Twitter'ın muadili olarak bilinen sosyal paylaşım platformu Weibo'da bir kullanıcı, market sahibi arkadaşından gelen fotoğrafları paylaştı. Farenin üzerinde "Elinizden gelenin en iyisi bu mu? Dövseniz de pirinç çaldığımı itiraf etmem!" ve "Bir daha yapmayacağım!" yazıyor.

"Bu sadece bir fare" diyerek olayın önemsiz olduğunu iddia eden dükkan sahibi, önlem alsalar da bazen hayvanların depoya girebildiğini fakat bunun nadir olduğunu söylüyor.



Polis gülümseyerek karşıladı
Bazı sosyal medya kullanıcıları hayvan için üzüldüğünü söylese de, bazıları cezayı haklı buldu. Bölge polisi ise olayı gülümseyerek karşıladı.
Polis gülümseyerek karşıladı Bazı sosyal medya kullanıcıları hayvan için üzüldüğünü söylese de, bazıları cezayı haklı buldu. Bölge polisi ise olayı gülümseyerek karşıladı.
Benzer bir olay yaşanmıştı
Çin'de yakın bir zamanda benzer bir olay daha yaşandı. Çinli bir çift, evlerinden muz aşıran bir fareyi benzer şekilde bağlayıp sorguya çekti. Olayın video görüntüleri sosyal medyada hayvanseverlerden büyük tepki çekmişti.
Benzer bir olay yaşanmıştı Çin'de yakın bir zamanda benzer bir olay daha yaşandı. Çinli bir çift, evlerinden muz aşıran bir fareyi benzer şekilde bağlayıp sorguya çekti. Olayın video görüntüleri sosyal medyada hayvanseverlerden büyük tepki çekmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >