Prens Harry ve Meghan Markle’ın nişan fotoğrafları yayınlandı

Meghan Markle ve prens Haryy
Meghan Markle ve prens Haryy

İngiliz kraliçe Ailesi’nin çiçeği burnunda çifti Prens Harry ve oyuncu Meghan Markle’ın nişan fotoğrafları biri renkli diğeri siyah beyaz olarak yayımlandı.

Windsor’da Frogmore House’da çekilen fotoğrafı fotoğrafçı Lubomirski çekti. Açıklamasında ‘Bu harika anı kaydetmek benim için inanılmaz bir onur. Ayrıca çiftin birbirlerine olan sevgisine tanık olmak çok büyük bir ayrıcalık.’ dedi.

Meghan Markla resmen kraliyet Ailesi'ne katıldı 

                                    Prens Harry ve nişanlısı Meghan Markle, İngiltere Kraliçe'sinin düzenlediği Noel yemeğine birlikte katıldılar. Kraliçe'nin gelenekleri bozarak çifti evlenmeden önce kraliyet etkinliğine birlikte davet etmesi dikkat çekti.
Meghan Markla resmen kraliyet Ailesi'ne katıldı Prens Harry ve nişanlısı Meghan Markle, İngiltere Kraliçe'sinin düzenlediği Noel yemeğine birlikte katıldılar. Kraliçe'nin gelenekleri bozarak çifti evlenmeden önce kraliyet etkinliğine birlikte davet etmesi dikkat çekti.
Meghan Markle'ın taktığı yüzük Prens Harry tarafından tasarlandı

                                    Meghan Markle’ın taktığı yüzük Prens Harry tarafından tasarlandı. Yüzüğün üstündeki pırlanta çiftin beraber tatile gittiği Botswana’dan, diğer iki taş ise Prenses Diana’nı kişisel koleksiyonuna ait.
Meghan Markle'ın taktığı yüzük Prens Harry tarafından tasarlandı Meghan Markle’ın taktığı yüzük Prens Harry tarafından tasarlandı. Yüzüğün üstündeki pırlanta çiftin beraber tatile gittiği Botswana’dan, diğer iki taş ise Prenses Diana’nı kişisel koleksiyonuna ait.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >