Recep İvedik Bursa'yı Afrika'ya çevirdi

Recep İvedik 6
Recep İvedik 6

Recep İvedik serisinin 6. filmini çekmek için kolları sıvayan Şahan Gökbakar, Afrika konseptli filminin çekimleri için Bursa'yı tercih etti. Film setinin ve ortamın Afrika'ya benzemesi için hiç bir masraftan kaçınmayan ünlü oyuncu, dev bir prodüksiyon ile beyaz perdeye çıkmaya hazırlanıyor.

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6 filminin Bursa’daki seti için 100 bin TL harcadı. Bursa Longoz Ormanları'nda gerçekleşecek olan Recep İvedik 6 filmi için bungalov evler yaptıran Gökbakar, evlerin fotoğrafını halkın çekmemesi için önlem aldı.

Recep İvedik’in Afrika maceralarını konu alacak olan serinin yeni filminin çekimleri için ünlü komedyen Şahan Gökbakar kesenin ağzını açtı. Gökbakar, 100 bin TL harcayarak, Bursa’ya bungalov evler yaptırdı. Çekimler, Bursa Karacabey’deki Longoz Ormanları’nda gerçekleşiyor.

Bursa Karacabey’deki Longoz Ormanları
Bursa Karacabey’deki Longoz Ormanları

Afrika ortamı kurmak isteyen Gökbakar’ın, alana bungalov evler yaptırdığı görüldü. Yaklaşık 100 bin TL harcadığı iddia edilen 37 yaşındaki komedyen, halkın fotoğraf çekmemesi içinse önlemler aldırdı. Milliyet'in haberine göre, tüm zamanların en çok izlenen Türk filmleri listesinin ilk 10 projesinde, Gökbakar’ın seride yer alan dört yapımı bulunuyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >