Rekortmen YouTuber Reynmen, Umreye gitti

Reynmen lakaplı YouTuber Yusuf Aktaş, Kabe'ye gitti.
Reynmen lakaplı YouTuber Yusuf Aktaş, Kabe'ye gitti.

YouTube için çektiği eğlence içerikli videolarla tanınan, son çıkardığı şarkısı ile de 100 milyona en erken ulaşan Türk YouTuber unvanını kazanan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, geçtiğimiz günlerde mübarek topraklara gitti. Burada umre vazifesini yerine getiren Aktaş, Kabe'de çektirdiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

Reynmen kullanıcı adıyla YouTube üzerinden videolar paylaşan, hem eğlence hem de müzik paylaşımlarıyla 4.4 milyon abone sayısına ulaşan Yusuf Aktaş, yeni video klibiyle geçilmesi güç bir rekora imza attı. Reynmen'in Instagramhesabında ise 4.9 milyon takipçisi bulunuyor.

YouTube’da 186 milyon kez izlenen Derdim Olsun şarkısıyla ününe ün katan YouTuber Reynmen kutsal topraklara gitti. Bir de video yayınladı. Kabe’den bir fotoğraf paylaşan Reynmen’in Müslümanlık görevini yerine getirmiş olmaktan duyduğu mutluluk gözlerinden okunuyordu.

Reynmen kimdir?

Yusuf Aktaş Sosyal medyada Reynmen ismi ile tanınan en ünlü sosyal medya fenomenlerinin başında yer almaktadır. 1995 yılında İstanbul Bağcılar’da dünyaya gelmiştir. Bir kardeşi ve bir ablası vardır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe’dir.

Reynmen ve ailesi.
Reynmen ve ailesi.

İlköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretime nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır. Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak açıköğretim lisesini tamamlamıştır.

Yaşantısını İstanbulBağcılar’da sürdürmektedir. Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır. Scorp’ta çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen ve dikkatleri üzerine çeken fenomeni olmayı başarmıştır. Günümüzde Youtube video sitesinde yayınladığı videolar takipçileri tarafından oldukça beğeni ile izlenmektedir. Ve her geçen gün dahada başarılı hale gelmektedir.

Sosyal medya dışında ünlü oyuncular ile de arası oldukça iyidir. Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte Sie Liegt inMeinenArmen şarkısını söylemiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Özellikle Biziz ve Voyovoy şarkıları ile ciddi bir mesafe katetmiştir. Ayrıca 2018 yılında dünyanın en iyi aktörlerinden Dwayne Johnson ile bir araya gelmiştir. Bu video Yusuf Aktaş’ın özellikle sosyal medya’da ne kadar önemli bir isim olduğunu da gözler önüne sermiştir. DwayneJohnson ile Hong Kong’ta görüşmüştür. Youtube üzerinden yayınlanmış olan videolarının her biri milyonlarca izlenme başarısı elde etmiştir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >