Sanat camiasını kahreden haber! Ünlü isimden 6 gündür haber alınamıyor

Kamp
Kamp

6 gün önce İstanbul'dan Antalya'ya tatile giden ünlü müzisyen, ibadet yapmak için kurduğu kamp yerinde kayboldu!

Müzisyen ve aynı zamanda kişisel gelişim uzmanı olan Metin Kor'dan 6 gündür haber alınamıyor. İbadet yapmak için kurduğu kamp yerinde kaybolan sanatçı için geniş çaplı arama başlatıldı.

6 gündür kayıp!
Muğla'nın Seydikemer İlçesi'ne bağlı Gömbe Yaylası'nda kamp kuran ve 21 Haziran Perşembe günü yürüyüşe çıkan müzisyen Metin Kor'dan haber alınamıyor. Ailesi genç müzisyenden haber alamayınca, durumu güvenlik güçleri ve İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'ne bildirdi.
6 gündür kayıp! Muğla'nın Seydikemer İlçesi'ne bağlı Gömbe Yaylası'nda kamp kuran ve 21 Haziran Perşembe günü yürüyüşe çıkan müzisyen Metin Kor'dan haber alınamıyor. Ailesi genç müzisyenden haber alamayınca, durumu güvenlik güçleri ve İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'ne bildirdi.
Sosyal medyadan yardım çağrısı!
Müzisyenin kayıp haberinin ardından Twitter'dan yardım çağrısı başlatıldı. Sanatçının kayıp fotoğrafı "Lütfen dön" notuyla paylaşıldı.
Sosyal medyadan yardım çağrısı! Müzisyenin kayıp haberinin ardından Twitter'dan yardım çağrısı başlatıldı. Sanatçının kayıp fotoğrafı "Lütfen dön" notuyla paylaşıldı.
Metin Kor kimdir?
1975 Ankara doğumlu olan 43 yaşındaki müzisyen, Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü mezunudur. Müzisyenliğinin yanı sıra, yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapan Kor, söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu 'En Güzel Sensin', 'Mavi', 'Senmişim', 'Yanı Başıma' ve 'Üzüm Güzeli' isimli şarkıları ile geniş bir kitle tarafından takip ediliyor.
Metin Kor kimdir? 1975 Ankara doğumlu olan 43 yaşındaki müzisyen, Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü mezunudur. Müzisyenliğinin yanı sıra, yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapan Kor, söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu 'En Güzel Sensin', 'Mavi', 'Senmişim', 'Yanı Başıma' ve 'Üzüm Güzeli' isimli şarkıları ile geniş bir kitle tarafından takip ediliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >