Savaşçı dizisinin oyuncuları işi bıraktı

Savaşçı dizisinde mali
Savaşçı dizisinde mali

Pazar günlerinin efsane dizilerinden olan Savaşçı dizisi maddi bir krizle gündemde. Yapım şirketi Limon Film'e dilekçe yazan oyuncular, ''Bir an önce ödememiz yapılsın. Aksi durumda sorumluluk kabul etmiyoruz'' diyerek yönetime şikayetlerini iletti.

FOX'un başarılı yapımlarından olan Savaşçı dizisi ekrana geldiği günden beri izlenme rekorları kırıyor. Başrollerinde Doğan Bayraktar, Uğur Biçer, Nazan Diper, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık, Burç Kümbetlioğlu, Sarp Levendoğlu, Berk Oktay, Ersin Olgaç, Alp Öyken, Murat Serezli ve Bahadır Vatanoğlu gibi ismlerin olduğu dizi mali krizle gündeme geldi.

Dilekçe yazdılar

FOX'un Limon Film imzalı dizisinde ödeme krizi çıktı.

Daha önce de sette ödeme krizi yüzünden iş bırakan oyuncular hazırladıkları yazıda şu satırlara yer verdi:

"Limon Film yönetimine,

Üç sezondur severek devam ettiğimiz, çalışma şartlarında var olan tüm zorluklara ve evlerimizden uzak olmamıza rağmen işimizi sizlerin de gözleri önünde sahiplenerek duraksatmadığımız bir projede son gelinen noktada oldukça mutsuz ve kaygılıyız.

Bundan önce verilen sözlerin tutulmamasından dolayı biz oyuncular son çare olarak tarafınıza talebimizi yazılı olarak iletmeyi uygun görmüş bulunmaktayız. Savaşçı dizisi oyuncuları olarak sözleşme gereği haketmiş olduğumuz bölüm ücretlerimizin en kısa süre içinde tamamının tarafımıza aktarılmasını talep ediyoruz.

Bu şartlar sağlanana kadar sete çıkmayacağımızı, sözleşme şartları yerine getirildikten sonra çalışmaya devam edeceğimizi bildirir, bunun aksi durumunda da hiçbir sorumluluk kabul etmediğimizi tarafınıza bildiririz."

Savaşçı dizi ekibi.
Savaşçı dizi ekibi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >