Sedanur Güzel ile ilgili son gelişme açıklandı

Sedanur otopsi raporu
Sedanur otopsi raporu

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 16 Eylül’de kaybolduktan 7 gün sonra cansız bedeni bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in otopsisinde tecavüz bulgusuna rastlandığı öne sürülmüştü. Savcılık, cansız bedenine ulaşılan Sedanur Güzel'in otopsi sonucuyla ilgili açıklamada bulundu!

Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, "Sedanur Güzel'in cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı ve ölümünün nasıl gerçekleştiği net olarak ancak patolojik inceleme sonucu belli olacaktır" açıklamasında bulundu.

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 16 Eylül’de kaybolduktan 7 gün sonra cansız bedeni bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in otopsisinde tecavüz bulgusuna rastlandığı öne sürülmüştü.

Cinayete kurban gittiği kesinleşen Sedanur’un ölüm nedeni, organlarından alınan örneklerle kesinleştirileceği öğrenilirken, konuyla ilgili Kars Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan da açıklama geldi.

"Otopsi raporu henüz açıklanmadı"

Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, "Sedanur Güzel'in cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı ve ölümünün nasıl gerçekleştiği net olarak ancak patolojik inceleme sonucu belli olacaktır" dedi.

Camgöz ayrıca, "Sedanur kızımızla ilgili basında çıkan otopsi sonuçları açıklandı bilgisi doğru değildir" ifadesini kullandı.

Sedanur'un okulunda duygu dolu dakikalar...

                                    Kars Kağızman ilçesi Paslı köyünde Esin Çağdaş İlk ve Ortaokulunda öğrenim gören Sedanur Güzel’in sırasına fotoğrafları bırakıldı. Okul müdürü Murat Demirci de okulda yaptığı konuşmada, Sedanur’un acı haberini aldıklarını ifade ederek, “Buna ‘dur’ dememiz lazım. Giden canlar sizin kardeşiniz, akrabanız eşiniz dostunuz. Geleceğimiz olan nesil gitmek üzere. Yarının nesli sizler olacaksınız. Annenizden babanızdan bir şey saklamayın. Yaşadığınız bir sıkıntıyı onlara anlatın” ifadelerini kullandı. Demirci, öğrencilerin anne ve babalarının sözlerinden çıkmaması tavsiyesinde de bulundu.
Sedanur'un okulunda duygu dolu dakikalar... Kars Kağızman ilçesi Paslı köyünde Esin Çağdaş İlk ve Ortaokulunda öğrenim gören Sedanur Güzel’in sırasına fotoğrafları bırakıldı. Okul müdürü Murat Demirci de okulda yaptığı konuşmada, Sedanur’un acı haberini aldıklarını ifade ederek, “Buna ‘dur’ dememiz lazım. Giden canlar sizin kardeşiniz, akrabanız eşiniz dostunuz. Geleceğimiz olan nesil gitmek üzere. Yarının nesli sizler olacaksınız. Annenizden babanızdan bir şey saklamayın. Yaşadığınız bir sıkıntıyı onlara anlatın” ifadelerini kullandı. Demirci, öğrencilerin anne ve babalarının sözlerinden çıkmaması tavsiyesinde de bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >