Sihirli Annem dizisi sinema filmi oluyor

Sihirli Annem'in çocuk oyuncuları günümüzde de sık sık bir araya geliyor.
Sihirli Annem'in çocuk oyuncuları günümüzde de sık sık bir araya geliyor.

Bir döneme damga vuran ve fenomen haline gelen Sihirli Annem dizisi sinema filmi olarak sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Final verdikten sonra bir dönem tekrar başlayan dizi bu sefer beyazperde üzerinden hikayesini yansıtacak.

Dizinin başrolünde yer alan oyunculardan Gizem Güven ve Jennifer Boyner bir açıklama yaparak, ''Sihirli Annem dizisinin film olma ihtimali var. Kadroda biz varız ama diğer oyuncuları bilmiyoruz'' dedi.

Bir nesli büyüten ve fenomen haline gelen Sihirli Annem dizisi geri dönmeye hazırlanıyor. Final verdikten sonra tekrar başlayan ve kısa bir süre devam eden başarılı yapım, sinema filmi olarak seyircisiyle buluşacak. Eski oyuncuların yer alacağı filmin detaylarıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Sihirli Annem beyazperdeye taşınıyor

Bir dönem fenomen olan Sihirli Annem'in oyuncularından Gizem Güven ile Jennifer Boyner dizinin beyazperdede seyirciyle buluşacağını ve çekimlerde rol alacaklarını ifade etti.

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre, Sihirli Annem'in çekildiği dönemlerde 8 yaşında olan Gizem Güven ile 3 yaşında olan Jennifer Boyner, şimdi birlikte Sihirli Annem filminde rol almaya hazırlanıyor.

Gizem Güven, Buğra Özmüldür, Zeynep Özkaya
Gizem Güven, Buğra Özmüldür, Zeynep Özkaya

'Kadroda biz varız'

Film hakkında konuşan Gizem Güven, “Dizi başladığı dönemde 8 yaşındaydım. Şimdi 24 yaşındayım. Sihirli Annem dizisinin film olma durumu var. Çekimler ağustos gibi başlayacak. Kadroda biz varız ama diğer oyuncuları bilmiyoruz” dedi.

Gizem Güven ve Jennifer Boyner bir alışveriş merkezinde görüntülendi
Gizem Güven ve Jennifer Boyner bir alışveriş merkezinde görüntülendi

Sihirli Annem'in konusu

Başrollerini İnci Türkay ve Şahap Sayılgan'ın paylaştığı dizide, Betüş isimli bir perinin, eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi sonucu başlarından geçen macera dolu hayatlarını konu alıyor. Dizinin ilk bölümü 27 Şubat 2003'te Kanal D'de yayınlandı. Dizi, 119. bölümün ardından 2006 yılında Star TV'ye geçti ve 4. sezon, 131. bölümüyle sona erdi. 5 yıl sonra yoğun istek üzerine tekrar Star TV'de yayınlanmaya başladı.

Dizide Ceren ve Çilek rolünü canlandıran Gizem Güven ve Zeynep Özkaya'nın şimdiki hali
Dizide Ceren ve Çilek rolünü canlandıran Gizem Güven ve Zeynep Özkaya'nın şimdiki hali

3 sezon daha yayınlandıktan sonra 240. bölümüyle ekranlara veda eden dizinin devamı niteliğinde aynı isimle çekilecek bir sinema filmi olacağı gündeme geldi.

Defne Joy Foster'ın ölümü

Sihirli Annem dizisinde 'Eda' rolünü canlandıran Defne Joy Foster 2011 yılında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Foster'ın ölümüyle ilgili, 15 ayrı Adli Tıp uzmanının oy birliğiyle kesinleşen raporda, “Astım tanısı ile takip edilen, otopsisinde toksikolojik incelemede, kanında 208 mg Etanol,7.8 mg Sulbuttanol, 1.28 ml caffeine ve 1.72 mg pheniramine bulunan kişinin ölümünün kanındaki ilaçlar sebebiyle olduğu” belirtildi.

Defne Joy Foster
Defne Joy Foster

'iki gün önce konuşmuştuk'

Ölümüyle herkesi üzen oyuncu Defne Joy Foster ile ilgili bazı anılar yıllar sonra ortaya çıktı. Sihirli Annem dizisinde Cem karakterini canlandıran Buğra Özmüldür, 2011 yılında kalp krizinden hayatını kaybeden Defne Joy Foster ile ilgili yaşadığı bir anıyı anlattı.

Özmüldür, "Ölümünden iki gün önce onun olduğu programa gelmek istediğimi söylemek için mesajlaşmıştık'' dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >