Şoke olacaksınız! Yılın son bombası ünlü sanatçıdan geldi

Murat
Murat

2017 yılının son bombası ünlü sanatçı Murat Dalkılıç'tan geldi!

2017'nin bombasını patlattı!

                                    Dört ay önce Merve Boluğur'dan boşanan popçu Murat Dalkılıç'ın oyuncu Hande Erçel ile birlikte olduğu iddiaları ortaya çıktı.
2017'nin bombasını patlattı! Dört ay önce Merve Boluğur'dan boşanan popçu Murat Dalkılıç'ın oyuncu Hande Erçel ile birlikte olduğu iddiaları ortaya çıktı.
Resmi olarak boşandılar!

                                    Oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç evliliklerini dört ay önce sonlandırdı. Sosyal medya hesaplarından boşanacaklarını açıklayan popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur'un iki yıl süren evlilikleri Eylül 2017'de resmen bitti.
Resmi olarak boşandılar! Oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç evliliklerini dört ay önce sonlandırdı. Sosyal medya hesaplarından boşanacaklarını açıklayan popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur'un iki yıl süren evlilikleri Eylül 2017'de resmen bitti.
"Biz de çıkaramadık. Çıkarmaya da çalışmadık

                                    44. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde kazandığı "En iyi komedi/ romantik komedi dizisi kadın oyuncu" ödülüyle adından söz ettiren Hande Erçel, aşk hayatıyla ilgili dedikodulara "Özel hayatımla ilgili konuşmayı pek tercih etmiyorum. Her zaman dediğim gibi mesleğimi sevgiyle yapmaya devam ediyorum. Artık bu konuyla gündemi meşgul etmemek adına bu açıklamayı yapıyorum; ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Birisi kuyuya bir taş atıyor, kırk akıllı çıkaramıyor. Biz de çıkaramadık. Çıkarmaya da çalışmadık" açıklamasında bulundu.
"Biz de çıkaramadık. Çıkarmaya da çalışmadık 44. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde kazandığı "En iyi komedi/ romantik komedi dizisi kadın oyuncu" ödülüyle adından söz ettiren Hande Erçel, aşk hayatıyla ilgili dedikodulara "Özel hayatımla ilgili konuşmayı pek tercih etmiyorum. Her zaman dediğim gibi mesleğimi sevgiyle yapmaya devam ediyorum. Artık bu konuyla gündemi meşgul etmemek adına bu açıklamayı yapıyorum; ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Birisi kuyuya bir taş atıyor, kırk akıllı çıkaramıyor. Biz de çıkaramadık. Çıkarmaya da çalışmadık" açıklamasında bulundu.
Merve'yi unutmadı sanılıyordu!

                                    Eski eşi Merve'yi unutamadığı konuşulan Dalkılıç'ın son şarkısını da Boluğur için yazdığı söyleniyorduç. Murat, meğer Merve'yi çoktan unutmuş.
Merve'yi unutmadı sanılıyordu! Eski eşi Merve'yi unutamadığı konuşulan Dalkılıç'ın son şarkısını da Boluğur için yazdığı söyleniyorduç. Murat, meğer Merve'yi çoktan unutmuş.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >