Supernatural dizisinden üzücü haber

Supernatural ABD televizyonlarının en uzun soluklu bilim kurgu dizisi olarak televizyon tarihine geçti.
Supernatural ABD televizyonlarının en uzun soluklu bilim kurgu dizisi olarak televizyon tarihine geçti.

Ekran macerasına 14 yıl önce başlayan Supernatural dizisinden sevenlerine üzücü bir haber geldi. Dizi son sezonuyla birlikte hayranlarına veda edecek. İlk bölümü 2005 yılında başlayan dizi 15. sezonun son olduğunu sosyal medyadan duyurdu. Supernatural'ın son sezonu 20 bölümden oluşacak ve önümüzdeki sonbaharda CW ekranlarında prömiyer yapacak.

13 Ekim 2005 yılında ekran macerasına başlayan Supernatural dizisi 14 yıllık ekran macerasını sonlandırıyor. Şu anda 14. sezonu yayınlanan dizinin bir sonraki sezonda hayranlarına veda etmesi bekleniyor. CW tarafından ekrana taşınan dizinin final haberi, dizinin başrol oyuncuları Jared Padalecki, Jensen Ackles ve Misha Collins’in yayınladığı bir videoyla anons edildi.

Son sezon

İlk bölümü 13 Ekim 2005 tarihinde yayınlanan Supernatural dizisi; genel olarak Winchester ailesinin hayatını ele alıyor. Asıl işi; hayaletler, vampirler, şeytanlar ve cadılar gibi doğa üstü varlıkları avlamak ve insanlığa zarar gelmesini önlemek olan bu ailede gerçekleşen kayıplar, olayların gelişmesine vesile oluyor. Dizi 15. sezonuyla son sezonuna giriş yapacak.

Dizi 14 yıldır ekranda.


Sosyal medyadan duyuruldu

CW tarafından ekrana taşınan dizinin final haberi, dizinin başrol oyuncuları Jared Padalecki, Jensen Ackles ve Misha Collins’in yayınladığı bir videoyla anons edildi. 15. sezonla birlikte final yapacaklarını duyuran Ackles, son 15 yılda bu dizi sayesinde hayatının değiştiğini ve önümüzdeki yıl çok büyük bir finalle kapanışı yapacaklarını söyledi. "Supernatural" geçtiğimiz sezon, ABD televizyonlarının en uzun soluklu bilim kurgu dizisi olarak televizyon tarihine geçmişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >