Tarkan kızıyla fotoğraf paylaştı, sosyal medya sallandı!

Tarkan
Tarkan

Çiçeği burnunda baba Tarkan, kızıyla fotoğraf paylaştı; sosyal medya sallandı!

Megastar Tarkan, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen kızı Liya ile ilk görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Baba olmanın sevincini yaşıyor 
2016 yılında dünya evine girdiği Pınar Dilek'ten olan kızı Liya'yı kucağına olmanın sevincini yaşayan Tarkan, sosyal medya  paylaşımıyla takipçilerini kendisine bir kez daha hayran bıraktı.
Baba olmanın sevincini yaşıyor 2016 yılında dünya evine girdiği Pınar Dilek'ten olan kızı Liya'yı kucağına olmanın sevincini yaşayan Tarkan, sosyal medya paylaşımıyla takipçilerini kendisine bir kez daha hayran bıraktı.
Hayranlarından yorum yağmuru!
Sosyal medya hesabından kızı Liya'nın doğduğu müjdesini veren Tarkan, kızıyla hastane çıkışındaki fotoğrafını paylaştı. Kızı Liya'yı pusete koymuş hastane çıkışında çektirdiği görüntüyü "Geçen günlerden...Hastane çıkışımızdan. Biraz geç bir tbt oldu ama" notuyla paylaşan Tarkan'a, hayranlarından yorum yağdı.
Hayranlarından yorum yağmuru! Sosyal medya hesabından kızı Liya'nın doğduğu müjdesini veren Tarkan, kızıyla hastane çıkışındaki fotoğrafını paylaştı. Kızı Liya'yı pusete koymuş hastane çıkışında çektirdiği görüntüyü "Geçen günlerden...Hastane çıkışımızdan. Biraz geç bir tbt oldu ama" notuyla paylaşan Tarkan'a, hayranlarından yorum yağdı.

Geçen günlerden... Hastane çıkışımızdan...:) Biraz geç bir tbt oldu ama 😉

Tarkan Tevetoğlu (@tarkan)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >