Tarkan, Kraliyet ailesine komşu oluyor

Tarkan, kızı ve eşi ile Almanya'da yaşıyor.
Tarkan, kızı ve eşi ile Almanya'da yaşıyor.

Ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, geçtiğimiz yıl Pınar Tevetoğlu ile dünyaevine girdi. Liya adında bir kızı bulunan şarkıcı Prens Harry’nin de sarayının olduğu Londra’da 7 milyon sterlin değerinde ev baktı. Tevetoğlu'nun bu hareketi, 'Tarkan Kraliyet'e komşu oluyor' söylemlerine neden oldu.

Ünlü şarkıcı Tarkan, geçen yıl Pınar Tevetoğlu ile dünyaevine girdi. Liya isminde bir kızları olan ve ilk kez babalık heyecanı yaşayan şarkıcı eşi için her türlü lüks hediyeyi alıyor. Tevetoğlu bu kez Londra'da bir ev alarak Kraliyet'e komşu oluyor.

Prens Harry'in evine yakın

Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile uzun süredir Almanya'da yaşayan ünlü sanatçı, geçtiğimiz ay Londra'ya gitti. Baba olduktan sonra yatırımlarına devam eden Tarkan, Prens Harry'nin Meghan Markle ile yaşadığı sarayın bulunduğu Kensington bölgesindeki evlere baktı. Alman basınında yer alan habere göre; 46 yaşındaki sanatçının almayı düşündüğü 5 odalı evin fiyatının ise yaklaşık 7 milyon 250 bin sterlin (54 milyon TL) olduğu kaydedildi.

Prens Harry ve Meghan Markle.
Prens Harry ve Meghan Markle.

Ses sistemli minibüs almıştı

Satın aldığı minibüsü daha konforlu seyahat edebilmek için "Ertex Dizayn"a özel olarak tasarlatan Tarkan ses sistemi başta olmak üzere malzeme seçiminden işçiliğe kadar tasarımın tüm detaylarıyla yakından ilgilendi. Almanya'dan gelen üç ses mühendisi tarafından araca Tarkan'ın isteği doğrultusunda özel bir ses sistemi yerleştirdi. VIP minibüsün iç ve dış tasarımında 8 endüstriyel tasarımcı görev alırken, kullanışlılık ve konfora öncelik verildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >