Ünlü isim Yaşar Gaga hayatını kaybetti!

Yaşar Gaga
Yaşar Gaga

Sezen Aksu'nun menajeri Yaşar Gaga, çoklu organ yetmezliğinden dolayı hayatını kaybetti!

Dört yıl önce by-pass ameliyatı olan Yaşar Gaga, bir aydır Çapa Tıp Fakültesi'nde çoklu organ yetmezliğinden dolayı yoğum bakımda tutuluyordu.

Kalp yetmezliği teşhisi konmuştu
Müzik dünyasının başarılı isimlerinden Yaşar Gaga uzun bir dönem Sezen Aksu’nun vokalistliğini de üstlendi. Dört yıl önce by-pass ameliyatı olan Gaga, üç hafta önce kaldırıldığı hastanede kalp yetmezliği teşhisiyle tedavi altına alınmıştı.
Kalp yetmezliği teşhisi konmuştu Müzik dünyasının başarılı isimlerinden Yaşar Gaga uzun bir dönem Sezen Aksu’nun vokalistliğini de üstlendi. Dört yıl önce by-pass ameliyatı olan Gaga, üç hafta önce kaldırıldığı hastanede kalp yetmezliği teşhisiyle tedavi altına alınmıştı.
Vefat etti!
Dört yıl önce by-pass ameliyatı olan Yaşar Gaga, bir aydır Çapa Tıp Fakültesi'nde çoklu organ yetmezliğinden dolayı yoğum bakımda tutuluyordu.
Vefat etti! Dört yıl önce by-pass ameliyatı olan Yaşar Gaga, bir aydır Çapa Tıp Fakültesi'nde çoklu organ yetmezliğinden dolayı yoğum bakımda tutuluyordu.
Yaşar Gaga kimdir?
Uzun bir dönem Sezen Aksu’nun vokalistliğini üstlenen Yaşar Gaga, Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışmada jürilik de yaptı. Sezen Aksu’nun seslendirdiği Bile Bile isimli şarkı ile tanınan sanatçı, 1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar isimli albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak gibi isimlerle çalıştı.
Yaşar Gaga kimdir? Uzun bir dönem Sezen Aksu’nun vokalistliğini üstlenen Yaşar Gaga, Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışmada jürilik de yaptı. Sezen Aksu’nun seslendirdiği Bile Bile isimli şarkı ile tanınan sanatçı, 1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar isimli albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak gibi isimlerle çalıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >