Ünlü sanatçı Berkay Şahin'in terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı

Berkay Şahin
Berkay Şahin

Ünlü popçu Berkay Şahin, geçtiğimiz günlerde İstanbul Arnavutköy’de görüntülendi. Muhabirlere poz veren başarılı popçunun ayağındaki terlikler, sosyal medyada olay oldu.

Ünlü popçu Berkay Şahin, geçtiğimiz günlerde İstanbul Arnavutköy'de görüntülendi. Sık sık spor kıyafetler tercih eden popçu, bin 500 liralık Paul Smith marka terliğiyle dikkat çekti.

“Giyime para harcarım”

“Giyime para harcarım” açıklamasında bulunan Berkay, çocuklara hem para hem de nasihat verdi. Muhabirlere poz veren başarılı şarkıcı Berkay, yanına gelen çiçekçi çocuklara 300 TL verdi.

Berkay Şahin kimdir?

Berkay Şahin, 29 Aralık 1981’de Ankara’da doğmuştur. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir‘de yaşayan sanatçı, 2009 yılından beri de İstanbul‘da yaşamaktadır. 2009 yılında İstanbul’a taşınan Berkay, albüm çalışmalarından önce sahne almıştır. 2010 yılında ilk albümü “Ele İnat” ile ‘en iyi sanatçı’ ödülüne layık görülmüş ve ardından ikinci albümü “Aşk Sadece” 2012 yılında yayınlanmıştır. 30 Ağustos 2016'da Özlem Katipoğlu ile evlenen Berkay Şahin'in, Arya isminde bir de kızı var.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >