Ünlü sanatçı Harun Kolçak hayatını kaybetti!

Harun Kolçak
Harun Kolçak

Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören şarkıcı Harun Kolçak, tedavi gördüğü hastanede saat 23.00 sularında hayatını kaybetti. Ölüm haberinin duyulmasının ardından Kolçak’ın yakınları, arkadaşları ve sevenleri hastaneye geldi.

Bir süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle iki gün önce Maslak’taki özel bir hastaneye gelen ve tedavisine hastanede devam edilen ses sanatçısı Harun Kolçak, saat 23.00 sıralarında 62 yaşında hayatını kaybetti. Kolçak’ın doktoru Oktar Asoğlu, ünlü sanatçının prostat kanserine bağlı böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Kolçak'ın cenaze namazının cuma namazına müteakiben Teşvikiye Camii'nde kılınacağı ve Gemlik'e defnedileceği öğrenildi.

Harun Kolçak dün öğlen saatlerinde aşırı kusma şikayetiyle Maslak Acıbadem Hastanesi’nde kontrol altına alındı. Akşama doğru fenalaşıp yoğun bakıma alınan sanatçı doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberinin duyulmasının ardından Kolçak’ın yakınları, arkadaşları ve sevenleri hastaneye geldi.


                                    Kolçak’ın cenaze namazının Cuma namazına müteakiben Teşvikiye Cami'nde kılınacağı ve Gemlik’te defnedileceği öğrenildi.
Kolçak’ın cenaze namazının Cuma namazına müteakiben Teşvikiye Cami'nde kılınacağı ve Gemlik’te defnedileceği öğrenildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >