Ünlü şarkıcı Hadise'nin yıllar öncesine ait fotoğrafı ortaya çıktı

Hadise Açıkgöz
Hadise Açıkgöz

Geçtiğimiz gün 33'üncü yaş gününü kutlayan ünlü isim Hadise'nin yıllar önce X Factor Belçika yarışmasındaki görüntüleri gündem oldu. Şimdilerde O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyeliğini yapan Hadise'nin yıllar önce sunuculuk yaptığı döneme ait fotoğrafını görenler, ünlü ismi tanımakta zorlandı.

TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye programında jüri üyesi olan ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, geçtiğimiz günlerde 33'üncü yaşını kutladı.

Hadise'nin, yıllar önce sunuculuk yaptığı döneme ait fotoğrafı ortaya çıktı. 2008 yılında, 'X Factor Belçika' programında sunuculuk yapan şarkıcının eski halini görenler, ünlü ismi tanımakta zorlandı.

Annesi intihar etti, kardeşleriyle arası bozuldu

Ünlü şarkıcı Hadise, son olarak annesi Gülnihal Açıkgöz'ün kızlarına "Benimle ilgilenmiyorsunuz" diyerek uyku ilacı içip intihar girişiminde bulunduğu haberleriyle gündem olmuştu. Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiği iddialarını reddetse de, olaylar gerçek çıktı. Bu olaydan sonra, ünlü ismin kardeşleriyle de arası bozuldu.

Hadise "Her şey yolunda. Ailece biz bu olayı da atlatırız" açıklamasında bulunsa da, ablası Hülya Açıkgöz; "Öğrendim ki insanlar söylediğinizi ve yaptığınızı unutur. Ancak size hissettirdiklerini asla unutmaz" yorumuyla küslüğün devam ettiğini açığa çıkardı.

Eski hali şaşırttı!

                                    
                                    
                                    2008 yılında, 'X Factor Belçika' programında sunuculuk yapan ünlü şarkıcı Hadise'nin eski halini görenler, ünlü ismi tanımakta zorlandı.
Eski hali şaşırttı! 2008 yılında, 'X Factor Belçika' programında sunuculuk yapan ünlü şarkıcı Hadise'nin eski halini görenler, ünlü ismi tanımakta zorlandı.
Jüri üyeleri maaşlarıyla gündem oldu

                                    Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen O Ses Türkiye, yeni sezona Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan sürprizi ile merhaba dedi. Ekranların sevilen programı, jüri üyelerinin maaşlarıyla sosyal medyayı salladı. İşte, Acun Ilıcalı'nın programı O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinin maaşları:Murat Boz bölüm başına 70 bin TL,Hadise'nin de bölüm başı 70 bin TL,Yıldız Tilbe'nin yerine jüriye dahil olan Seda Sayan bölüm başına 70 bin TL,Beyazıt Öztürk ise bölüm başına 90 bin TL alıyor.
Jüri üyeleri maaşlarıyla gündem oldu Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen O Ses Türkiye, yeni sezona Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan sürprizi ile merhaba dedi. Ekranların sevilen programı, jüri üyelerinin maaşlarıyla sosyal medyayı salladı. İşte, Acun Ilıcalı'nın programı O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinin maaşları:Murat Boz bölüm başına 70 bin TL,Hadise'nin de bölüm başı 70 bin TL,Yıldız Tilbe'nin yerine jüriye dahil olan Seda Sayan bölüm başına 70 bin TL,Beyazıt Öztürk ise bölüm başına 90 bin TL alıyor.
Sanat dünyasına ilk adımını 18'inde attı 

                                    
                                    22 Ekim 1985 tarihinde Belçika’da dünyaya gelen Hadise Açıkgöz, 18 yaşında müzik hayatına adım attı. 2 Brains Records şirketi ile albüm anlaşması yapan Hadise, Yves Gaillard ile çalışarak ilk şarkısı "Sweat"'i hazırladı ve 1 Kasım 2004'te single olarak satışa sundu. Şarkı, Belçika’da büyük başarı gösterdi ve resmi sitelerde 19. sıraya kadar yükseldi. Arka arkaya gelen başarılarla birlikte 2005’te ikinci single’ı olan "Stir me up"'ı yayınladı. İlk klip çekimleri de bu şarkıyla beraber başlamış oldu. Şarkı ve çektiği klip sayesinde Türk basını da Hadise’yi yazmaya başladı. Dördüncü oldu!Ekim 2005’te üçüncü single’ı Milk Chocolate Girl satışa sunuldu.


Ardı arkası kesilmeyen başarının ardından 2005’te ilk stüdyo albümü Sweat'i yayınladı. Hadise’nin Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye temsil edebileceğine dair ilk haberler 2007 yılının sonlarında çıkmaya başladı. 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edeceği açıklandı. Eurovision için yazdığı “Düm Tek Tek” şarkısını ilk kez Trt 1 ekranlarında seslendirdi. 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’na bu parçayla katılan Hadise, Türkiye’yi temsil ederek 4. oldu.
Sanat dünyasına ilk adımını 18'inde attı 22 Ekim 1985 tarihinde Belçika’da dünyaya gelen Hadise Açıkgöz, 18 yaşında müzik hayatına adım attı. 2 Brains Records şirketi ile albüm anlaşması yapan Hadise, Yves Gaillard ile çalışarak ilk şarkısı "Sweat"'i hazırladı ve 1 Kasım 2004'te single olarak satışa sundu. Şarkı, Belçika’da büyük başarı gösterdi ve resmi sitelerde 19. sıraya kadar yükseldi. Arka arkaya gelen başarılarla birlikte 2005’te ikinci single’ı olan "Stir me up"'ı yayınladı. İlk klip çekimleri de bu şarkıyla beraber başlamış oldu. Şarkı ve çektiği klip sayesinde Türk basını da Hadise’yi yazmaya başladı. Dördüncü oldu!Ekim 2005’te üçüncü single’ı Milk Chocolate Girl satışa sunuldu. Ardı arkası kesilmeyen başarının ardından 2005’te ilk stüdyo albümü Sweat'i yayınladı. Hadise’nin Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye temsil edebileceğine dair ilk haberler 2007 yılının sonlarında çıkmaya başladı. 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edeceği açıklandı. Eurovision için yazdığı “Düm Tek Tek” şarkısını ilk kez Trt 1 ekranlarında seslendirdi. 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’na bu parçayla katılan Hadise, Türkiye’yi temsil ederek 4. oldu.
7 farklı albüm çıkardı

                                    
                                    
                                    Nisan 2011'de beşinci stüdyo albümü olan Aşk Kaç Beden Giyer?'i piyasaya sürdü. Art arda yayınladığı şarkıların devamı 2012'de "Biz Burdayız”, 2013'te "Visal" parçalarıyla sürdürdü.  

Hadise, 2014 yılında son albümü “Tavsiye”yi hayranlarıyla buluşturdu. Hadise ana dili olan Türkçe’nin yanı sıra ileri derecede Felemenkçe, Fransızca, Almanca, ve İngilizce şarkılar da seslendirmektedir.Diskografi  

Sweat (2005)  Hadise (2008)  Fast Life (2009)  Kahraman (2009)  Aşk Kaç Beden Giyer? (2011)Tavsiye (2014)  Şampiyon (2017)
7 farklı albüm çıkardı Nisan 2011'de beşinci stüdyo albümü olan Aşk Kaç Beden Giyer?'i piyasaya sürdü. Art arda yayınladığı şarkıların devamı 2012'de "Biz Burdayız”, 2013'te "Visal" parçalarıyla sürdürdü. Hadise, 2014 yılında son albümü “Tavsiye”yi hayranlarıyla buluşturdu. Hadise ana dili olan Türkçe’nin yanı sıra ileri derecede Felemenkçe, Fransızca, Almanca, ve İngilizce şarkılar da seslendirmektedir.Diskografi Sweat (2005) Hadise (2008) Fast Life (2009) Kahraman (2009) Aşk Kaç Beden Giyer? (2011)Tavsiye (2014) Şampiyon (2017)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >