Uyku şekliniz kişiliğiniz hakkında ipuçları veriyor

Bakalım sonuç sizi mutlu edecek mi?

Aşağıdaki fotoğrafı inceleyin ve nasıl uyuduğunuzu seçin... Ardından da uyku pozisyonunuzun kişiliğinizi nasıl anlattığını inceleyin. Bakalım gerçekten uyku şekliniz ve kişiliğiniz örtüşüyor mu?


Uyuma şeklinin rüyaları etkilediğini biliyor muydunuz?

Endişelenmeyin 'uyuyunca geçer'; işin tek formülü sol tarafa yatmak




                                    
                                    1. Eğer dizleriniz birbirine yapışık şekilde yan yatıyorsanız kesinlikle sakin bir yapınız vardır. Bu şekilde uyuyorsanız siz güvenilecek kişilerin başında geliyorsunuz demektir. 

 2. Sürekli olarak cenin pozisyonunda uyuyorsanız; korktuğunuz, endişe ettiğiniz bir şeyler var demektir. Yetenekleriniz doğrultusunda hobiler edinin ve korkularınızla başa çıkmayı öğrenin.

 3. Yüz üstü yatıyorsanız ve ayaklarınız dışa dönükse kesinlikle lider ruhlusunuz. Muhtemelen her alanda ön plana çıkmayı seven, atacağı her adımı önceden planlayan bir yapınız vardır.

 4. Sırt üstü uyuyan biriyseniz, hayatı seven ve pozitif bir insansınız. 

 5. Hazır ol pozisyonunda uyuyorsanız bencil bir yapınız var demektir. 

 6. Son karede ki gibi uyuyorsanız değişken bir ruh haliniz vardır. Buna rağmen meslek hayatınızda istikrarlı olmayı istersiniz. 

 (Kaynak: brightside.me)
1. Eğer dizleriniz birbirine yapışık şekilde yan yatıyorsanız kesinlikle sakin bir yapınız vardır. Bu şekilde uyuyorsanız siz güvenilecek kişilerin başında geliyorsunuz demektir. 2. Sürekli olarak cenin pozisyonunda uyuyorsanız; korktuğunuz, endişe ettiğiniz bir şeyler var demektir. Yetenekleriniz doğrultusunda hobiler edinin ve korkularınızla başa çıkmayı öğrenin. 3. Yüz üstü yatıyorsanız ve ayaklarınız dışa dönükse kesinlikle lider ruhlusunuz. Muhtemelen her alanda ön plana çıkmayı seven, atacağı her adımı önceden planlayan bir yapınız vardır. 4. Sırt üstü uyuyan biriyseniz, hayatı seven ve pozitif bir insansınız. 5. Hazır ol pozisyonunda uyuyorsanız bencil bir yapınız var demektir. 6. Son karede ki gibi uyuyorsanız değişken bir ruh haliniz vardır. Buna rağmen meslek hayatınızda istikrarlı olmayı istersiniz. (Kaynak: brightside.me)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >